Τα νέα των μελών μας

KSD: Συγχαρητήρια στον ΑΣ Καρδίτσας για την συμμετοχή του στα play offs

undefined

 

Στο προσκήνιο του μπάσκετ της χώρας μας, η ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης του Αθλητικού Συλλόγου Καρδίτσας, έχει αναδειχθεί τα τελευταία χρόνιασε μια φιλόδοξη ομάδα της ελληνικής περιφέρειας, όπως αποδεικνύει, άλλωστε, η είσοδός της στα playoffs της Α2 κατηγορίας Μπάσκετ. 

Έπειτα από μια δύσκολη αγωνιστική περίοδο, το όνειρο των playoffs για τον Αθλητικό Σύλλογο Καρδίτσας έγινε πραγματικότητα, με την ομάδα να καθιερώνεται στον ελληνικό μπασκετικό χάρτη και στη συνείδηση του φίλαθλου κοινού. 

undefined

Στην διοίκηση υπό τον Θωμά Δεληγιάννη, στους παίχτες, στον κόουτς, αλλά και σε όλους όσοι συνετέλεσαν σε αυτή την μεγάλη επιτυχία, η KSD, υπερήφανος χορηγός της ομάδας, δίνει τα θερμά της συγχαρητήρια. 

«Η είσοδος στα playoff συνιστά μεγάλη επιτυχία για τον Αθλητικό Σύλλογο Καρδίτσας. Η ομάδα, με θέληση, ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια και προσήλωση στον στόχο, κατάφερε να πάρει την πρόκριση και να συμμετάσχει στα playoffs, γεμίζοντας με υπερηφάνεια τον φίλαθλο κόσμο της, αλλά και όλους τους Καρδιτσιώτες», λέει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας KSD, κ. Κωνσταντίνος Δεριζιώτης και εύχεται καλή συνέχεια στον Γιάννη Τζήμα και στους παίκτες του.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο