Τα νέα των μελών μας

KSD: Στην KSD το περίπτερο του ομίλου Καράτζη στην ΜΙΤΤ 2018

undefined

 

Η εταιρία KSD ανέλαβε το έργο της κατασκευής του περιπτέρου του ομίλου Καράτζη για την προβολή των ξενοδοχειακών συγκροτημάτων Nana Beach και Nana Princess στη διεθνή έκθεση τουρισμού της Μόσχας, ΜΙΤΤ 2018, η οποία πραγματοποιήθηκε το διάστημα 13-15 Μαρτίου 2018. 

Η ΚSD, χρησιμοποιώντας σύγχρονες σχεδιαστικές και κατασκευαστικές μεθόδους και τεχνολογίες, ανέλαβε τον σχεδιασμό, την κατασκευή, τον εξοπλισμό και την επίπλωση του περιπτέρου των δύο ξενοδοχειακών συγκροτημάτων του γνωστού, κρητικού ομίλου, συμβάλλοντας στην επίσημη πρώτη παρουσίαση του νέου, υπερπολυτελούς Nana Princess, της οικογένειας Καράτζη, στο ταξιδιωτικό κοινό. 

undefined

Συνδυάζοντας την ποιοτική υπεροχή, την εκλεπτυσμένη αισθητική και τον σεβασμό στον πελάτη, στοιχεία που χαρακτηρίζουν, τόσο την KSD, όσο και τον όμιλο Καράτζη, το αποτέλεσμα ήταν αντάξιο της φήμης και των δύο πλευρών. 

Η επιλογή του γωνιακού περιπτέρου, ο εργονομικός σχεδιασμός και η λιτή επίπλωση, συνέτειναν στη λειτουργικότητα, σε όλα τα επίπεδα, ενός περιπτέρου που καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης ήταν κατάμεστο από κόσμο. 

undefined

Οι εντυπωσιακές εκτυπώσεις φωτογραφιών του 5άστερου Nana Beach και του 6άστερου Nana Princess, προσέφεραν στους επισκέπτες της έκθεσης μια πρώτη «γεύση» από τις πολυτελείς ανέσεις και τις προσωποποιημένες υπηρεσίες που παρέχουν οι δύο ξενοδοχειακές μονάδες, αλλά και από τις ομορφιές της Κρήτης. 

Σχολιάζοντας την ανάθεση της κατασκευής του περιπτέρου του ομίλου Καράτζη, στην ΚSD, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Κων/νος Δεριζιώτης, είπε: «Η KSD βρέθηκε μπροστά σε μία, νέα, μεγάλη πρόκληση, δεδομένης της πορείας του ομίλου Καράτζη στο σύγχρονο επιχειρείν και στον ελληνικό Τουρισμό. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ανταποκριθήκαμε, όπως πάντα, με τον καλύτερο τρόπο, πιστή ως εταιρία στη φιλοσοφία: “εν αρχή ην ο πελάτης”».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο