Τα νέα των μελών μας

ΚSD: Στην ΚSD το περίπτερο της ΠΝΑΙ στην ΜΙΤΤ, για τρίτη χρονιά

undefined

 

 

 

Ακολουθώντας τις επιταγές της σύγχρονης αισθητικής, το περίπτερο της  Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη διεθνή έκθεση της Μόσχας, ΜΙΤΤ 2019, έργο της KSD, κέρδισε, για μία ακόμη φορά, τις εντυπώσεις και τα πιο κολακευτικά σχόλια των επισκεπτών της έκθεσης. 

Εργονομικά σχεδιασμένο, ευρύχωρο και με στοιχεία αφαιρετικής πολυτέλειας, το περίπτερο λειτούργησε ως πόλος έλξης για εκατοντάδες δεκάδες επισκέπτες, οι οποίοι πραγματοποίησαν μια πρώτη γνωριμία, ένα σύντομο ταξίδι, έστω και νοερά, στα όμορφα νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου. 

Η ΚSD, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα υλικά και πρωτοποριακές τεχνολογίες και συνδυάζοντας τη δημιουργικότητα και την καινοτομία, κατάφερε να κερδίσει και πάλι το στοίχημα και σε ένα χώρο 80 τ.μ., που «μύριζε» Ελλάδα, να προβάλλεται, κάτω από την ίδια «στέγη», το Νότιο Αιγαίο ως ενιαίος προορισμός και την ίδια στιγμή να παρουσιάζεται η μοναδική ταυτότητα και ο διαφορετικός χαρακτήρας κάθε νησιού, όπως επιτάσσει η φιλοσοφία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. 

undefined

Η εταιρία ανέλαβε το έργο της κατασκευής του περιπτέρου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην ΜΙΤΤ 2019, για τρίτη χρονιά, κατόπιν διαγωνισμού και στις ευθύνες της ήταν ο σχεδιασμός, η κατασκευή, η επίπλωση, ο εξοπλισμός και η συνολική διαμόρφωση και επιμέλεια του περιπτέρου. 

undefined

Επίσης, με βάση τη σύμβαση που υπέγραψε με την ΠΝΑΙ ως ανάδοχος του έργου, η KSD είχε την ευθύνη για την παροχή υπηρεσιών catering στο περίπτερο, καθ’ όλη τη διάρκεια διεξαγωγής της ΜΙΤΤ, αλλά και για την αποξήλωσή του μετά το πέρας της έκθεσης.   

undefined

Σχολιάζοντας την ανάθεση της κατασκευής του περιπτέρου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη διεθνή έκθεση της Μόσχας, στην ΚSD, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, κ. Κων/νος Στ. Δεριζιώτης, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του, που η ΠΝΑΙ επέλεξε και πάλι την KSD, λέγοντας: «Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μας εμπιστεύτηκε, για μία ακόμη φορά, και μας ανέθεσε το έργο της κατασκευής του περιπτέρου της στην MITT, την κορυφαία έκθεση για τον ελληνικό τουρισμό στη ρωσική αγορά. Ελπίζουμε να ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες της και να δικαιώσαμε την επιλογή της».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο