Τα νέα των μελών μας

KSD: Στην KSD το Hellas Blu της North Events

undefined

 

Η εταιρία North Events, μετά από σχετικό spec, ανέθεσε την εκτύπωση της 2ης έκδοσης για το περιοδικό της Hellas Blu στην εταιρία KSD ( ΚΑΠΑ ΣΙΓΜΑ ΔΕΛΤΑ Εκδοτική – Διαφημιστική).

Το περιοδικό Hellas Blu είναι το μοναδικό freepress περιοδικό για την σύγχρονη Ελλάδα στην αγγλική γλώσσα και διανέμεται στις αγορές της Βόρειας Αμερικής, με κύρια εμπορικά σημεία την Νέα Υόρκη, και τον Καναδά, με κύρια εμπορικά σημεία το Μόντρεαλ.

Η πρώτη έκδοση του περιοδικού, τον Μάιο 2017, γνώρισε σημαντική ανταπόκριση από διαφημιζόμενους όσο και από χιλιάδες αναγνώστες, καθώς ξεχώρισε η freepress διανομή του μέσα από τον σταθμό Grand Central Terminal στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης μέσα από την έκθεση GREEK PANORAMA (12-13 Μαΐου 2017).

Η δεύτερη έκδοση του Hellas Blu είναι τον Νοέμβριο και επικεντρώνεται σε premium σημεία διανομής, με στόχευση στα υψηλότερα εισοδήματα Αμερικανών όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, αίθουσες αεροδρομίων, μεγάλες επιχειρήσεις, healthclubs, golfclubs και άλλα. Ενδεικτικά σημεία διανομής είναι: The Carlyle Hotel, The Ritz-Carlton New York Hotel, Le Bernardin & Balthazar Restaurants, Manhattan Woods Golf Club, Colonial Springs Golf Club, Facebook, Google, Linked Inn, Grant Thornton, Ernst & Young, Morgan Stanley, Deloitte.

Σημειώνεται ότι η KSD δραστηριοποιείται ιδιαίτερα, επί σειρά ετών, στον χώρο των περιοδικών του Τουρισμού και των ξενοδοχείων, εκδίδοντας μεταξύ άλλων το περιοδικό του εμβληματικού ASTIR PALACE, του ομίλου Μήτση, του Porto Carras, της Hertz, κ.o.κ..

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο