Τα νέα των μελών μας

KSD: Στην Ελλάδα από την KSD, τα ξενοδοχειακά προϊόντα Salvatore Ferragamo

undefined

undefined

Με μια συμφωνία “σταθμό”, η KSD φέρνει στην Ελλάδα τα κορυφαία προϊόντα προσωπικής περιποίησης για ξενοδοχεία (hotel amenities), του κορυφαίου, παγκοσμίως, ιταλικού οίκου Salvatore Ferragamo.

Ο Salvatore Ferragamo, ένας παγκόσμιος πολυτελής οίκος μόδας  ιδρύθηκε το 1927 και εξακολουθεί να είναι διάσημος για τον διαχρονικό χαρακτήρα των μοναδικών αριστουργημάτων του. Όλα τα προϊόντα κατασκευάζεται στην Ιταλία και φέρουν την   ουσία του οίκου αυτού: δημιουργικότητα, ακρίβεια,  ποιότητα και  ιταλικό στυλ.

Η πολυτελής αυτή συλλογή  amenities ικανοποιεί τις ανάγκες των πιο εξειδικευμένων καταναλωτών κάθε φορά που ταξιδεύουν, με ένα πλήρες φάσμα προϊόντων καλλωπισμού. Η αποκλειστική φόρμουλα και τα φυσικά συστατικά εγγυώνται προϊόντα υψηλής ποιότητας για  την απόλυτη ευεξία σας.

Τα υψηλής ποιότητας amenities Ferragamo παράγονται 100% στην Ιταλία και προσφέρουν στον πελάτη μια μοναδική αίσθηση πολυτέλειας, ποιότητας και ευεξίας.

Η συμφωνία αυτή, έρχεται να προσθέσει στο μεγαλύτερο στην Ελλάδα portfolio προϊόντων προσωπικής περιποίησης και ευεξίας, που διαθέτει η KSD, με δεκάδες επώνυμες σειρές, ελληνικές και ιταλικές, προϊόντα  VIP, μοναδικής πολυτέλειας, φινέτσας και στις γνωστές ανταγωνιστικές τιμές που προσφέρει η εταιρία, σε όλους τους πελάτες της. 

undefined

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την προσθήκη των σειρών του οίκου Ferragamo, η KSD προσφέρει στην ελληνική αγορά, 25 πλήρεις σειρές προϊόντων, portfolio που είναι μακράν το μεγαλύτερο. 

undefined

Πιο αναλυτικά, ενισχύοντας την παρουσία της στην αγορά πολυτελών προϊόντων προσωπικής περιποίησης για ξενοδοχεία, η KSD προχώρησε σε συμφωνία αποκλειστικής συνεργασίας με τον πασίγνωστο ιταλικό οίκο Salvatore Ferragamo, ο οποίος αποτελεί επιλογή των πλέον διάσημων celebrities, ανά την υφήλιο. 

Μιλώντας για τη νέα συνεργασία ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της KSD, κ. Κωνσταντίνος Δεριζιώτης, δήλωσε ενθουσιασμένος, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη νέα αποκλειστική συνεργασία μας με τον διάσημο ιταλικό οίκο Salvatore Ferragamo, ένα διεθνές brand – σύμβολο της ιταλικής κομψότητας, του εκλεπτυσμένου στυλ και της δεξιοτεχνίας, καθώς πιστεύουμε ότι θα προσδώσει νέα προοπτική στην εταιρία μας, αναβαθμίζοντας δραστικά  την εγχώρια αγορά των hotelamenities, αλλά και την ποιοτική φιλοξενία στα ελληνικά ξενοδοχεία που θα επωφεληθούν από την συνεργασία αυτή, προσφέροντας στους πελάτες τους, τα μοναδικά αυτά προϊόντα». 

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τον ιταλικό όμιλο, η KSD, εισάγει και διαθέτει στην ελληνική, ξενοδοχειακή αγορά δύο ολοκληρωμένες σειρές hotelamenities, που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για να καλύψουν τις ανάγκες του σύγχρονου, απαιτητικού ταξιδιώτη, ο οποίος αναζητά κι επιδιώκει κατά τη διάρκεια της διαμονή του σε μία ξενοδοχειακή μονάδα στιγμές χαλάρωσης κι ευεξίας. 

Η εκλεπτυσμένη σειρά  προϊόντων μπάνιου εμπνέεται από δύο αρώματα, άρρηκτα συνδεδεμένα με την περιοχή της Τοσκάνης: Bianco di Carrara και Convivio.

Στην Carrara, κοντά στην ακτή της Τυρρηνικής θάλασσας, το μάρμαρο έχει λαξευθεί και μετατραπεί σε έργα τέχνης για περισσότερο από 2.000 χρόνια. Η σειρά Bianco di Carrara εμπνέεται από τις μαρμάρινες δημιουργίες, συλλαμβάνοντας την ουσία, τη φωτεινότητα και τη γοητεία της πέτρας σε ένα κομψό άρωμα από εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Η σειρά Convivio συνδυάζει τη διακριτική ευγένεια και την τέχνη του χρόνου μαζί, σε μια  ισορροπία ανάμεσα στην απλότητα και την πολυτέλεια. Μια επιλογή από εκλεπτυσμένα εσπεριδοειδή  καθώς και κυπαρίσσι και κασμίρ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο