Τα νέα των μελών μας

KSD: Στη Philoxenia έκανε «ντεμπούτο» το νέο τεύχος του «Χ&Τ»

 

undefined

 

 

Με την πρώτη, μεγάλη συνέντευξη της γνωστής Ελληνίδας πολιτικού, κας Ρόδης Κράτσα, από τη νέα της θέση, αυτή της περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, και πλήθος επιτυχημένων successstories στον ευρύ κόσμο των επιχειρήσεων, κυκλοφόρησε το τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού «ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ». 

Στο νέο τεύχος, το ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, το μοναδικό μηνιαίο περιοδικό του κλάδου που κυκλοφορεί 25 χρόνια σε όλα τα ξενοδοχεία μέλη του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, το οποίο ξεκίνησε το «ταξίδι» του από την έκθεση Philoxenia, τη «γιορτή» του ελληνικού Τουρισμού, σημείο αναφοράς είναι η συνέντευξη της κας Κράτσα, της μοναδικής γυναίκας περιφερειάρχη στη χώρα. 

undefined

Η Ελληνίδα πολιτικός με τη μεγάλη αναγνώριση στη διεθνή πολιτική σκηνή -έχει διατελέσει ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με μεγάλη επιτυχία-, αναλύει το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Περιφέρειας, ενώ παίρνει θέση και απαντά σε μία σειρά από ερωτήσεις για τα «κακώς κείμενα» του ελληνικού Τουρισμού. 

Εξαιρετικό ενδιαφέρον στο νέο τεύχος παρουσιάζουν τα πιο πρόσφατα στοιχεία του Τουριστικού Βαρόμετρου του Παγκόσμιου Τουρισμού για τις διεθνείς αφίξεις, οι οποίες το πρώτο εξάμηνο του έτους κατέγραψαν άνοδο κατά τέσσερις ποσοστιαίες μονάδες. 

undefined

Ακόμη, η Linea Strom, η  κορυφαία ελληνική στρωματοποιία, η οποία βρίσκεται 60 χρόνια στην «υπηρεσία»  του επαγγελματία της Φιλοξενίας, αλλά και του απλού καταναλωτή, «υπόσχεται» μέσα από τις σελίδες του «ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ» «Ύπνο πολλών αστέρων». 

Από την πλευρά της η ενδυματολόγος, κα. Μαίρη Κρασανάκη, μας «συστήνει» την εταιρία της Maera Textiles, η οποία δίνει νέα διάσταση στο επαγγελματικό ένδυμα. Ενώ ο Pascal Aenishänslin, διευθυντής πωλήσεων της VALERA, της ελβετική εταιρίας η οποία κατασκευάζει στεγνωτήρες μαλλιών, προϊόντα της οποίας «φιγουράρουν» στα δωμάτια πολλών ξενοδοχείων στη χώρα μας, κάνει flashback στην πορεία της εταιρίας. 

undefined

Την έκδοση συμπληρώνουν επιτυχημένες επιχειρηματικές προτάσεις και όλες οι μόνιμες στήλες, με νέα από την ελληνική, αλλά και τη διεθνή τουριστική και ξενοδοχειακή βιομηχανία. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο