Τα νέα των μελών μας

KSD: Σε Βερολίνο και Μόσχα οι ξενόγλωσσες εκδόσεις του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

undefined

 

Στη διεθνή έκθεση του Βερολίνου, ITB, το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός για την ταξιδιωτική βιομηχανία διεθνώς, παρουσιάστηκε επίσημα η ετήσια, γερμανική έκδοση του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ «GELD & Tourismus», ενώ το «ντεμπούτο» της στη διεθνή έκθεση MITT, στη Μόσχα, έκανε η ρωσική έκδοση του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ. 

undefined

Οι δύο πολυτελείς εκδόσεις κυκλοφόρησαν για 14η συνεχόμενη χρονιά, με τη «σφραγίδα» της KSD, αποτελώντας σημείο αναφοράς για τον ελληνικό, τουριστικό και ξενοδοχειακό κλάδο στη γερμανική και τη ρωσική αγορά, και, παράλληλα, πολύτιμη «πηγή» πληροφόρησης και αξιόλογο «εργαλείο» προβολής για τη χώρα μας στις δύο αυτές πολύ σημαντικές αγορές-πηγές τουρισμού για την Ελλάδα. 

Στις νέες ξενόγλωσσες εκδόσεις, με τη σύγχρονη εικαστική προσέγγιση, o Γερμανός και ο Ρώσος αναγνώστης έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις φυσικές καλλονές, τον πολιτισμό και την ιστορία της Ελλάδας μέσα από την «περιπλάνησή» τους στα πιο κοσμοπολίτικα μέρη, αλλά και σε alternative προορισμούς, σε όλη τη χώρα. 

undefined

Παράλληλα, μπορούν να έχουν μια πρώτη επαφή με το ελληνικό, τουριστικό προϊόν, μέσα από την «ξενάγησή» τους στους χώρους των μεγαλύτερων και πιο πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων στην Ελλάδα. 

Οι δύο ετήσιες, ξενόγλωσσες εκδόσεις του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, που έκαναν, όπως κάθε χρόνο τα τελευταία 14 χρόνια, επίσημη πρώτη στις εκθέσεις ITB (γερμανική έκδοση) και ΜΙΤΤ (ρωσική έκδοση), «έκλεψαν», ήδη, τις εντυπώσεις, σύμφωνα με τα ευμενή σχόλια των διαφημιζομένων, αλλά και του ταξιδιωτικού κοινού – επισκεπτών των δύο εκθέσεων.

undefined

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο