Τα νέα των μελών μας

KSD: Σε ITB και MITT, για 15η χρονιά, οι ξενόγλωσσες εκδόσεις του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

undefined

 

Ξεκίνησαν το ταξίδι τους για τις μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού, για 15η χρονιά, οι καθιερωμένες, πλέον, ξενόγλωσσες εκδόσεις -γερμανική και ρωσική- του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ. Πρώτος σταθμός η διεθνής έκθεση του Βερολίνου, ITB, το μεγαλύτερο, ετησίως, εκθεσιακό γεγονός για την τουριστική-ταξιδιωτική βιομηχανία διεθνώς, στην οποία θα δώσει δυναμικό «παρών», όπως κάθε χρόνο, η ετήσια, γερμανική έκδοση «GELD & Tourismus». Ενώ, η ρωσική έκδοση του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ θα παρουσιαστεί επίσημα στη διεθνή έκθεση της Μόσχας, MITT. 

Οι εντυπωσιακές χρυσοτυπίες στα εξώφυλλα και το ειδικό “υπέρλευκο” γραμμωτό χαρτί, δίνουν μια ξεχωριστή νότα πολυτέλειας και υψηλής αισθητικής στα δύο τεύχη. 

undefined

Οι δύο πολυτελείς εκδόσεις, με τη σύγχρονη εικαστική προσέγγιση, συνιστούν  αξιόλογο «εργαλείο» προβολής της χώρας μας και των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων. Μέσα από τις σελίδες τους ο αναγνώστης μπορεί να περιηγηθεί στην Ελλάδα και να γνωρίσει τις μοναδικές φυσικές ομορφιές, τον ανεξάντλητο ιστορικό και πολιτισμικό πλούτο, αλλά και το σύγχρονο «πρόσωπο» της χώρας. Να πάρει μια πρώτη «γεύση» από τους πιο δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς, σημείο – αναφοράς, κάθε χρόνο, για το διεθνές jetset, αλλά και από ανερχόμενους και εναλλακτικούς προορισμούς, που δικαίως διεκδικούν τη δική τους ξεχωριστή θέση στις επιλογές των ταξιδιωτών. 

undefined

Την ίδια στιγμή, ο αναγνώστης, μπορεί να έρθει σε μια πρώτη επαφή και γνωριμία με τις μεγαλύτερες και πλέον πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας, οι οποίες προσφέρουν μοναδική εμπειρία διαμονής, ενώ με τη λειτουργία τους αναβαθμίζουν συνολικά το προσφερόμενο, ελληνικό τουριστικό προϊόν. 

Οι δύο ετήσιες, ξενόγλωσσες εκδόσεις, με την «υπογραφή» της KSD, επιχειρούν να συστήσουν στο ταξιδιωτικό κοινό την Ελλάδα, «αποκωδικοποιώντας» την εμπειρία που βιώνει o επισκέπτης-φιλοξενούμενος στη χώρα μας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο