Τα νέα των μελών μας

ΚSD: «Ψήφος εμπιστοσύνης» στην ΚSD από το Επιμελητήριο Κέρκυρας

undefined

 

Η εταιρία ανέλαβε το περίπτερο της Κέρκυρας στην διεθνή τουριστική έκθεση ΙΤΒ 2019.

Ακολουθώντας την άκρως επιτυχημένη «συνταγή» της συνεργασία τους, το Επιμελητήριο Κέρκυρας ανέθεσε και πάλι στην KSD τον σχεδιασμό και την κατασκευή του περιπτέρου του στη διεθνή έκθεση Τουρισμού του Βερολίνου, ITB 2019. 

undefined

Με οδηγό την καινοτομία και εμπνευστή τις μοναδικές, φυσικές ομορφιές, τον πολιτισμικό πλούτο και τον κοσμοπολίτικο «αέρα» της Κέρκυρας, η KSD κατάφερε να αποτυπώσει, σε λίγα μόλις τετραγωνικά, τον μοναδικό χαρακτήρα του όμορφου νησιού του Ιονίου. 

undefined

Χρησιμοποιώντας, όπως πάντα, τα πιο σύγχρονα υλικά και μεθόδους στην κατασκευή και διαμόρφωση περιπτέρων, η εταιρία, δημιούργησε έναν χώρο καλαίσθητο και λειτουργικό, ο οποίος ανταποκρίθηκε στις ανάγκες προβολής του νησιού. Αυτό, άλλωστε, απέδειξε ο αριθμός των επισκεπτών, που καθημερινά συνέρρεαν στο περίπτερο, αναζητώντας πληροφορίες για την Κέρκυρα κι επιδεικνύοντας ενδιαφέρον για διακοπές στο νησί. 

undefined

To περίπτερο ήταν ένα ακόμη έργο «με το κλειδί στο χέρι» της εταιρίας KSD, η οποία ανέλαβε όλα τα στάδια, από τον σχεδιασμό, την κατασκευή και τον εξοπλισμό, μέχρι την αποξήλωσή του.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο