Τα νέα των μελών μας

KSD: Πλήρως ανανεωμένο και με την «υπογραφή» της KSD κυκλοφόρησε το νέο Astir Magazine

undefined

 

Κυκλοφόρησε η νέα καλοκαιρινή έκδοση του Astir Magazine, πλήρως ανανεωμένη σε περιεχόμενο και design, «αποπνέοντας» πολυτέλεια και υψηλή αισθητική.

Με πρωτότυπο typography, νέο layout και ενδιαφέρουσα θεματολογία, η πολυτελής έκδοση που φέρει τη «σφραγίδα» της KSD, έρχεται να αναδείξει τις μοναδικές ομορφιές του πολυτελούς συγκροτήματος AstirPalaceτης Αθηναϊκής Ριβιέρας. Παράλληλα, η μόδα, η γεύση, η τέχνη, οι νέες τάσεις, οι παραδόσεις, ο πολιτισμός, κυρίως, όμως, οι άνθρωποι που τα υπηρετούν, αποτελούν πηγή έμπνευσης για τις σελίδες του Astirmagazine. Γιατί αποτυπώνουν το ύφος και δίνουν το στίγμα  της εποχής. 

Αυτό που φέτος χαρακτηρίζει το Astir Palace είναι η νέα δυναμική  του επικοινωνία, η οποία αποτυπώνεται στο website και στην εταιρική του ταυτότητα, συμβολίζοντας το cosmopolitan legacy. Αυτό ακριβώς το διαχρονικό glam, την πολυτέλεια και την ιδιαίτερη αισθητική  που συνοδεύει την πολύχρονη ιστορία του Astir Palace, επιδίωξε να «συναντήσει» και να αναδείξει το Astir magazine μέσα από τις σελίδες του. 

Μιλώντας για το νέο τεύχος της πολυτελούς έκδοσης, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚSD, Κωνσταντίνος Δεριζιώτης, λέει: «Είμαστε υπερήφανοι στην KSD για το Astir Magazine. Το αποτέλεσμα πιστεύουμε ότι δικαιώνει τις μεγάλες προσπάθειες των ανθρώπων της KSD, αλλά και του Αστέρα. Συνεχίζουμε κοιτώντας πάντα μπροστά».

Η δίγλωσση πολυτελής έκδοση βρίσκεται στα δωμάτια, στα lobbies και στους κοινόχρηστους χώρους του Astir Palace, αλλά και στην Astir Beach, και έχει ήδη αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια από τους αναγνώστες του, αλλά και την αγορά των εταιρικών εντύπων.

undefined

undefined

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο