Τα νέα των μελών μας

KSD: Όλες οι εξελίξεις για την «κατάρρευση» της Thomas Cook στο νέο τεύχος του «Χ&Τ»

 undefined

 

 

Mε το «καυτό» θέμα της «κατάρρευσης» του Thomas Cook, που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους κόλπους της τουριστικής-ξενοδοχειακής βιομηχανίας, παγκοσμίως, ασχολείται στο τελευταίο τεύχος του το «ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ», φέρνοντας στο «φως» ενδιαφέροντα στοιχεία για τις επιπτώσεις της πτώχευσης του τουριστικού «δεινόσαυρου» και κάνοντας παράλληλα ένα flashbackτης εντυπωσιακής πορείας του. 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει στο νέο τεύχος το αφιέρωμα στις τουριστικές σχολές, παρουσιάζοντας τα σύγχρονα, επικαιροποιημένα προγράμματα σπουδών των κορυφαίων ιδιωτικών σχολών, οι οποίες εξειδικεύονται στην τουριστική εκπαίδευση, αλλά και όλες τις τελευταίες εξελίξεις. 

undefined

Ακόμη, στο τελευταίο τεύχος του «Χ&Τ», ο αναγνώστης μπορεί να αντλήσει ενδιαφέροντα στοιχεία για την απασχόληση στον Τουρισμό, όπως αυτά παρουσιάζονται σε πρόσφατη μελέτη του Ινστιτούτου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝSETE) για την Απασχόληση. 

Εξίσου ενδιαφέρον παρουσιάζει το θέμα για τις κορυφαίες τάσεις στη Φιλοξενία το 2020, με τις ψηφιακές τεχνολογίες και τις νέες εμπειρίες να παραμένουν στο επίκεντρο των εξελίξεων.   

undefined

Και σε αυτό το τεύχος μία σειρά από μόνιμες στήλες, με εξαιρετικό ενδιαφέρον και πιστούς αναγνώστες, ολοκληρώνουν τη θεματογραφία και την εικόνα του περιοδικού. 

Καλή ανάγνωση!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο