Τα νέα των μελών μας

KSD: Οικολογικά καλαμάκια και χάρτινα ποτήρια στην προϊοντική της γκάμα

undefined

 

Εφαρμόζοντας στην πράξη την οικολογική της φιλοσοφία και ακολουθώντας την ευρωπαϊκή νομοθεσία και δεδομένα, που επιτάσσουν τη σταδιακή αντικατάσταση των συμβατικών πλαστικών προϊόντων, με νέα, οικολογικά, η KSD ανανεώνει και εκσυγχρονίζει την προϊοντική της γκάμα, λανσάροντας στην ξενοδοχειακή αγορά και στην αγορά HO.RE.CA. καλαμάκια από βιοδιασπώμενο υλικό (PLA), χάρτινα, bamboo και μεταλλικά. Παράλληλα, η εταιρία διαθέτει στην αγορά χάρτινα ποτήρια μιας χρήσης, άριστης ποιότητας και σε μεγάλη ποικιλία. 

Ειδικότερα, η KSD, ακολουθώντας υπεύθυνη στάση όσον αφορά τη διατήρηση και τη διάσωση του φυσικού μας περιβάλλοντος, διακινεί στην αγορά βιοδιασπώμενα καλαμάκια μιας χρήσης, που συνιστούν πραγματική «επανάσταση» για την ανθρωπότητα, αρκεί να σκεφθεί κανείς ότι σε περίπτωση που βρεθούν στον ωκεανό, διαλύονται πλήρως σε διάστημα από 6 μήνες έως 2 χρόνια, σε αντίθεση με τα συμβατικά πλαστικά, που χρειάζονται έως και 1.000 χρόνια μέχρις ότου αποσυντεθούν. 

undefined

Την ίδια στιγμή, είναι εξίσου ανθεκτικά με τα «κλασικά» μέχρι σήμερα καλαμάκια, ενώ διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων ή σχεδίων, σπαστά ή ίσια. 

Παράλληλα, στην πλούσια προϊοντική της γκάμα συναντώνται χάρτινα καλαμάκια από πεπιεσμένο χαρτί, τα οποία είναι ανακυκλώσιμα και δεν μολύνουν το περιβάλλον, αλλά και καλαμάκια μεταλλικά και από bamboo, πολλαπλών χρήσεων. Τα μεταλλικά καλαμάκια, όπως και αυτά από bamboo είναι μια πολύ ιδιαίτερη πρόταση, αφού προσθέτουν μια πινελιά φινέτσας σε κάθε ρόφημα. 

undefined

Την ίδια στιγμή, η KSD, διαθέτει στην αγορά χάρτινα ποτήρια μιας χρήσης, για ζεστά και κρύα ροφήματα. 

Κατασκευασμένα από χαρτί πρώτης ποιότητας, που εγγυάται την ανθεκτικότητά τους, όχι ανακυκλωμένο, τα ποτήρια είναι κατάλληλα για χρήση από όλους τους χώρους εστίασης.

undefined

Τα χάρτινα ποτήρια διατίθενται με μονό και διπλό τοίχωμα, για κρύο και ζεστό ρόφημα, αντίστοιχα, σε διάφορες διαστάσεις, χρώματα και σχέδια, ενώ επιπρόσθετο ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα συνιστά η δυνατότητα εκτύπωσης εταιρικού λογοτύπου, που παρέχει η KSD στους πελάτες της. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο