Τα νέα των μελών μας

KSD: Οι «πράσινες» και καινοτόμες προτάσεις της KSD, στα hotel amenities, στην Χenia 2019

undefined

 

 

– Πρώτη επίσημη παρουσίαση για τα μοναδικά ξενοδοχειακά  προϊόντα του Salvatore Ferragamo

– Έμφαση στην αειφορία, με δεκάδες προτάσεις πιστοποιημένων προϊόντων, από ανακυκλωμένο πλαστικό και dispensers, στην μεγαλύτερη ποικιλία της αγοράς

Mε τη δέσμευσή της στην αειφόρο ανάπτυξη (sustainability) να καθοδηγεί το σύνολο των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, η KSD, επιλέγει και προσφέρει «πράσινα προϊόντα» προσωπικής περιποίησης για ξενοδοχεία (hotel amenities). 

Τις νέες της προτάσεις στην κατηγορία των hotel amenities, που ξεχωρίζουν για τον οικολογικό τους «χαρακτήρα», παρουσίασε η εταιρία στην εφετινή έκθεση xenia, στην οποία συμμετείχε με ένα σύγχρονο, υψηλής αισθητικής περίπτερο, παρουσιάζοντας το σύνολο των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων. 

undefined

Την τιμητική τους, φυσικά, στο περίπτερο της εταιρίας, στη φετινή xenia, είχαν τα προϊόντα hotelamenities του διάσημου ιταλικού οίκου Salvatore Ferragamo, όνομα συνώνυμο με την ιταλική φινέτσα και κομψότητα, με τον οποίο η KSD υπέγραψε συμφωνία για την αποκλειστική αντιπροσώπευσή του στην ελληνική αγορά των hotel amenities, ενισχύοντας την παρουσία της και, παράλληλα, δημιουργώντας το πιο ολοκληρωμένο portfolio στον τομέα των hotelamenities στη χώρα μας. 

Εφαρμόζοντας στην πράξη την οικολογική της φιλοσοφία, ένα από τα βασικότερα «όπλα» των σύγχρονων επιχειρήσεων για να αναβαθμίσουν το προφίλ τους, παραμένοντας πιστές στις αρχές και τις αξίες του αειφόρου τουρισμού, η εταιρία διαθέτει πλέον μπουκάλια από PET, που ανακυκλώνο­νται πλήρως, μπουκάλια από ανακυκλωμένο πλαστικό(PCR), ανακυκλωμένα καπάκια PP, ενώ πολύ σύντομα θα χρησιμοποιεί και ετικέτες από ανακυκλωμένο χαρτί. 

undefined

Ταυτόχρονα, στην προσπάθειά της να βελτιώσει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα, η KSD, έθεσε στη διάθεση των πελατών της ακόμη περισσότερες επιλογές σε dispenser, επίσης από ανακυκλωμένο PEΤ, όπως: 

• Dispenser με σταθερή, απαραβίαστη αντλία.

• Dispenser με δυνατότητα επαναγεμί­σματος μέσω δοχείων 3LT και 5L (σε ανακυκλωμένο PE), όπου η νομοθεσία το επιτρέπει.

• Συσκευασίες με σακουλάκια επαναγε­μίσματος (pouches).

• Dispensers από ανακυκλωμένο PE, με ή χωρίς, οπτική ένδειξη γεμίσματος. 

Ακολουθώντας την ευρωπαϊκή νομοθεσία και δεδομένα, που επιτάσσουν τη σταδιακή αντικατάσταση των συμβατικών πλαστικών προϊόντων και τηρώντας υπεύθυνη στάση όσον αφορά τη διάσωση του πλανήτη, η KSD ανανεώνει και εκσυγχρονίζει την προϊοντική της γκάμα, με νέες φιλικές, τόσο ως προς τον άνθρωπο, όσο και ως προς το περιβάλλον προτάσεις.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο