Τα νέα των μελών μας

KSD: Οι «ομορφιές» της Ελλάδας στα γραφεία της TUI, από την KSD

  undefined

 

Στο πλαίσιο της μακράς και επιτυχημένης συνεργασίας της με την TUI Hellas A.E., τον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό οργανισμό στην Ελλάδα, η KSD, ανέλαβε πρόσφατα την επιμέλεια μέρους του εσωτερικού branding στα νέα κεντρικά γραφεία της TUI Hellas, στο Μαρούσι. 

Πολλά σημεία των νέων γραφείων της TUI, «ντύθηκαν» με τις ομορφιές της Ελλάδας, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον. 

Παράλληλα, η KSD κατασκεύασε και τοποθέτησε καλαίσθητη φωτιζόμενη επιγραφή, στο εξωτερικό του κτιρίου. 

Πιο αναλυτικά, η KSD επιμελήθηκε την εικαστική προσαρμογή μέρος του συνόλου των φωτογραφιών μεγάλων διαστάσεων, την εκτύπωση και την τοποθέτησή τους σε εσωτερικούς χώρους, στα κεντρικά γραφεία της TUI Hellas, καθώς και την εκτύπωση και την τοποθέτηση επτά επιγραφών στα meeting rooms της εταιρίας. 

undefined  undefined


Υπενθυμίζεται ότι η συνεργασία της
KSD με την TUI Hellas, έχει ξεκινήσει από το 2013, με την πρώτη να αναλαμβάνει κάθε χρόνο τη δημιουργία, την εκτύπωση και τη διαχείριση (logistics) μεγάλου μέρους του συνόλου των εντύπων της TUI Hellas, για το σύνολο των τουριστών που επισκέπτονται την Ελλάδα καθώς και την Κύπρο από το 2016, μέσω του ομίλου της TUI.

          undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο