Τα νέα των μελών μας

KSD: Ο TEZ TOUR βραβεύει το money-tourism.gr, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά

undefined

 

Ως Best Tourism & Economics Web Site in Greece, διακρίθηκε το money-tourism.grστα βραβεία Worlberry, που διοργανώνει κάθε χρόνο ο TEZ TOUR. 

Ο κορυφαίος ρωσικός tour operator απένειμε το συγκεκριμένο βραβείο στο moneytourism.gr, που αποτελεί μέλος του δημοσιογραφικού τμήματος του Ομίλου KSD, για δεύτερη φορά, επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι, πρόκειται για τον μεγαλύτερο ενημερωτικό ιστότοπο για τον ελληνικό Τουρισμό, ο οποίος έχει αξιόλογη παρουσία κι εκτός Ελλάδος. 

Ο tour operator απονέμει κάθε χρόνο τα βραβεία TEZ WORLDBERRY σε ξενοδοχεία, συνεργάτες και φορείς, από όλες τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται παγκοσμίως, με την τελετή απονομής να λαμβάνει χώρα στο περιθώριο της έκθεσης MITT, στη Μόσχα, αποτελώντας κορυφαίο γεγονός για τα τουριστικά δρώμενα. 

undefined

Σχολιάζοντας τη διάκριση αυτή, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της KSD, μέλος της οποίας είναι το money-tourism.gr, κ. Κωνσταντίνος Δεριζιώτης, είπε: «Μία ακόμη διάκριση κοσμεί και διευρύνει τη συλλογή της εταιρίας μας. Το νέο αυτό βραβείο αποτελεί δικαίωση για όλους εμάς στην KSD και στο money-tourism.gr. Για την προσπάθεια που καταβάλουμε σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ενημέρωσης τα τελευταία 29, μέσω του μηνιαίου περιοδικού «ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ» και από το 2010 και διαδικτυακά, αρχικά με το blogspot money-tourism, το οποίο μετεξελίχθηκε το 2016 στο σημερινό money-tourism.gr.

Είμαστε υπερήφανοι για την τιμητική αυτή διάκριση και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση στον κλάδο του Τουρισμού, αλλά και ευρύτερα στο επιχειρείν».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο