Τα νέα των μελών μας

KSD: Ο TEZ TOUR βράβευσε το money-tourism.gr

undefined

 

Με μια πολύ σημαντική διάκριση, αυτή του Best Media Partnerin Greece, τιμήθηκε το money-tourism.gr από τον TEZ TOUR. Ο μεγάλος ρωσικός tour operator απένειμε το βραβείο TEZ WORLD BERRY στη διαδικτυακή, ημερήσια, ενημερωτική πλατφόρμα στον χώρο του Τουρισμού, «αδελφό» μέσο του περιοδικού ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, στο περιθώριο της διεθνούς τουριστικής έκθεσης MITT, της Μόσχας.

undefined

 

Ο TEZ TOUR απονέμει κάθε χρόνο τα βραβεία TEZ WORLD BERRY σε ξενοδοχεία, συνεργάτες και φορείς, από όλες τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται παγκοσμίως. 

Το βραβείο για το money-tourism.gr παρέλαβε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ιδιοκτήτριας εταιρίας του money-tourism.gr και εκδότης του μηνιαίου, τουριστικού περιοδικού ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, Κωνσταντίνος Δεριζιώτης. 

undefined

Σχολιάζοντας τη διάκριση αυτή, ο κ. Δεριζιώτης είπε: «Εκτός από την αγάπη και την εκτίμηση, που διαπιστώνουμε από τους ανθρώπους του Τουρισμού και όχι μόνο εντός της χώρας, η φήμη του moneytourism.gr, ξεπέρασε τα σύνορα, με την τιμητική αυτή βράβευση στη διεθνή έκθεση Τουρισμού της Μόσχας από τον TEZ TOUR, έναν από τους μεγαλύτερους tour operators της φίλης χώρας. Ευχαριστούμε για την ιδιαίτερα τιμητική αυτή διάκριση και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο».

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο