Τα νέα των μελών μας

KSD: Με την «υπογραφή» της KSD το περίπτερο της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Philoxenia 2019

undefined

 

 

«Έκλεψε» τις εντυπώσεις, για μία ακόμη φορά, η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με την παρουσία της στη διεθνή έκθεση Τουρισμού της Θεσσαλονίκης, Philoxenia, ενώ από την πλευρά της, η KSD, κέρδισε ένα ακόμη στοίχημα. 

Η ΠΝΑΙ συμμετείχε στη Philoxenia, που αποτελεί, εδώ και 35 χρόνια, το καθιερωμένο «ραντεβού» για το ελληνικό τουριστικό επιχειρείν, με ένα περίπτερο-«κόσμημα», δημιούργημα τηςKSD, στο οποίο φιλοξένησε το σύνολο σχεδόν των νησιών των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου. 

undefined

Το περίπτερο της ΠΝΑΙ υπήρξε ένα έργο υψηλών προτύπων και προδιαγραφών, με τη «σφραγίδα» της KSD, η οποία ανέλαβε τον σχεδιασμό, την κατασκευή, την επίπλωση, τον εξοπλισμό και τη συνολική διαμόρφωσή του, ξεπερνώντας, για μία ακόμη φορά, τον εαυτό της, αφού κατάφερε σε ένα χώρο 176 τ.μ. να αναδείξει την ενιαία «ταυτότητα» του προορισμού που λέγεται «Νότιο Αιγαίο» και, παράλληλα, να απεικονίσει την ιδιαίτερη φυσιογνωμία του κάθε νησιού ξεχωριστά. 

undefined

Σε ένα περίπτερο μοντέρνας αισθητικής, η KSD μετουσίωσε τις ιδέες της σε πράξη. Το αστραφτερό λευκό και το γαλάζιο της γαλήνιας θάλασσας, χρώματα συνδεδεμένα με τη νησιωτική Ελλάδα, επικρατούσαν στο περίπτερο, αποπνέοντας γλυκιά θαλπωρή, που σε συνδυασμό με την αυθεντική, ελληνική φιλοξενία, που αντανακλούσε ολόκληρος ο χώρος, είχε σαν αποτέλεσμα το περίπτερο της ΠΝΑΙ στην 35η Philoxenia να  συγκεντρώσει την «αφρόκρεμα» της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας μας. Την ίδια στιγμή χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης συνέρρεαν για να γνωρίσουν τις ομορφιές του επόμενου, πιθανού, ταξιδιωτικού τους προορισμού.

undefined

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι, που για μία ακόμη φορά, με τη συμβολή μας στην παρουσία της ΠΝΑΙ σε μία μεγάλη έκθεση, συνεισφέραμε στην προβολή των νησιών της περιφέρειας και στην ανάδειξη του τουριστικού τους μεγαλείου», είπε, σχολιάζοντας τη συμμετοχή της KSDστο project, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, κ. Κωνσταντίνος Δεριζιώτης.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο