Τα νέα των μελών μας

KSD: Με εντυπωσιακό περίπτερο, έργο της KSD, στη WTM 2019 ο δήμος Κέρκυρας και το Επιμελητήριο

undefined

 

Με ένα άκρως εντυπωσιακό περίπτερο, δημιούργημα, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, της KSD, και πολυπληθή αντιπροσωπεία, με επικεφαλής τη δήμαρχο, κα. Μερόπη Υδραίου, συμμετείχαν o δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων και το Επιμελητήριο της Κέρκυρας, στη διεθνή έκθεση Τουρισμού του Λονδίνου, World Travel Market 2019. 

Το εντυπωσιακό περίπτερο απέπνεε τον μοναδικό, κοσμοπολίτικο «αέρα» της Κέρκυρας, αλλά και τον ξεχωριστό «χαρακτήρα» του όμορφου νησιού. Ενώ σε λίγα, μόλις, τετραγωνικά, κατάφερε να μεταφέρει στην «καρδιά» της βρετανικής πρωτεύουσας τον πολιτισμό, την ιστορία, την κουλτούρα, την παράδοση και το ξεχωριστό, φυσικό τοπίο, που σε συνδυασμό με την αρχιτεκτονική του νησιού, που αντανακλά το ενετικό του παρελθόν και τις επιρροές κορυφαίων πολιτισμών, διαμορφώνουν την ξεχωριστή «ταυτότητα» της Κέρκυρας. 

undefined

Εργονομία και λειτουργικότητα, έμπνευση και δημιουργία χαρακτήριζε το περίπτερο, με σήμα κατατεθέν τις εντυπωσιακές καμάρες, εμπνευσμένες από το δημοφιλές Λιστόν, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία στην Κέρκυρα. 

Για μία ακόμη φορά, τον σχεδιασμό, την κατασκευή και τον εξοπλισμό του περιπτέρου ανέλαβε και εκτέλεσε, με απόλυτη επιτυχία, η KSD, εμπλουτίζοντας με ένα ακόμη αξιόλογο έργο και μία εξίσου αξιόλογη συνεργασία το πλούσιο portfolio της στην κατασκευή εκθεσιακών περιπτέρων. 

undefined

«Είμαστε ευτυχείς, που η KSD επελέγη για την κατασκευή του περιπτέρου του δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων στην εφετινή διοργάνωση της World Travel Market. Για μία ακόμη φορά δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και εκμεταλλευόμενοι τις γνώσεις και την εμπειρία μας, αποδώσαμε -θέλω να πιστεύω με τον καλύτερο τρόπο- τη μοναδική φυσιογνωμία της Κέρκυρας. Αυτό που πραγματικά είναι το νησί», είπε, μιλώντας για την εκτέλεση του έργου ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της KSD, κ. Κωνσταντίνος Δεριζιώτης.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο