Τα νέα των μελών μας

KSD: Κυκλοφόρησε, για 16η συνεχή χρονιά, το GELD & Tourismus

undefinedundefined

 

Με την υπογραφή της KSD κυκλοφορεί για 16η συνεχόμενη χρονιά η ετήσια γερμανική έκδοση του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, «GELD & Tourismus», η οποία αποστέλλεται, τόσο σε έντυπη, όσο και σε ψηφιακή μορφή, στους μεγαλύτερους tour operators της Γερμανίας, ενώ ψηφιακά αποστέλλεται και σε λίστα 10.500 ταξιδιωτικών γραφείων της χώρας. Παράλληλα, βρίσκεται και στο γραφείο του ΕΟΤ Γερμανίας στην Φραγκφούρτη. 

Λόγω των εξελίξεων με την εξάπλωση του κορωνοϊού και την ακύρωση της ITB 2020, η έκδοση, για πρώτη φορά, στην πολυετή διαδρομή της δεν παρουσιάστηκε στη διεθνή έκθεση του Βερολίνου, ITB, το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός για την ταξιδιωτική βιομηχανία διεθνώς. 

Η πολυτελής έκδοση με το λευκό, γραμμωτό χαρτί, που τα τελευταία χρόνια αποτελεί σήμα κατατεθέν της, έχει μοναδικό σκοπό της, εδώ και 16 χρόνια, να συστήσει στο γερμανόφωνο ταξιδιωτικό κοινό  τη χώρα μας. 

Μέσα από περιηγήσεις σε δημοφιλείς και καθιερωμένους, ταξιδιωτικούς προορισμούς, αλλά και σε μέρη λιγότερο γνωστά, εξίσου, όμως, όμορφα και μοναδικά, ο αναγνώστης έρχεται σε μια πρώτη γνωριμία με τη χώρα του Ξένιου Δία.

 undefined

Η φυσική ποικιλομορφία, η ανεξάντλητη ιστορία, ο μοναδικός αρχαιολογικός της πλούτος, ο πολυπρόσωπος πολιτισμός της, η ξεχωριστή  κληρονομιά της, τα ήθη, τα έθιμα και οι παραδόσεις της χώρας, που διατηρούνται αναλλοίωτες εδώ και αιώνες, αλλά και η σύγχρονη, ελληνική καθημερινότητα, «αναδύονται» μέσα από τις σελίδες της έκδοσης. Την ίδια στιγμή, ο αναγνώστης, ανακαλύπτει το αναβαθμισμένο ξενοδοχειακό προϊόν της, προσαρμοσμένο στις σημερινές ανάγκες και απαιτήσεις του σύγχρονου ταξιδιώτη, μέσα από μια πρώτη γνωριμία με τις πιο γνωστές και πολυτελείς, ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας.

Τον ίδιο αυτό αναγνώστη καλούν και προσκαλούν να επισκεφθεί τη χώρα μας, μέσα από τα μηνύματά τους, ο υπουργός Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης, ο υφυπουργός, κ. Μάνος Κόνσολας, ο γενικός γραμματέας του Ε.Ο.Τ., κ. Δημήτρης Φραγκάκης, η πρόεδρος του Οργανισμού, κα. Άντζελα Γκερέκου, εκπρόσωποι τουριστικών φορέων, οι περιφερειάρχες της χώρας και οι ανώτεροι άρχοντες δημοφιλών τουριστικών περιοχών.

 undefined

Έτσι, η ετήσια έκδοση αποτελεί αφενός πολύτιμη «πηγή» πληροφόρησης για τον Γερμανό ταξιδιώτη, που σκέφτεται να επισκεφθεί τη χώρα μας, αφετέρου «πυξίδα» για τον Γερμανό ταξιδιώτη που αμφιταλαντεύεται και, φυσικά, «εργαλείο» προβολής της Ελλάδας στην πολύ σημαντική για τον ελληνικό τουρισμό γερμανική, τουριστική αγορά.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο