Τα νέα των μελών μας

KSD: Κυκλοφόρησε, για 16η χρονιά, η ετήσια ρωσική έκδοση του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

undefined

 

Κυκλοφόρησε, για 16η συνεχή χρονιά, η ρωσική έκδοση του «ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ», η οποία αναμένεται να ξεκινήσει την επίσημη περιοδεία της στο μεγάλο ρωσόφωνο κοινό της από τη διεθνή έκθεση της Μόσχας, ΜΙΤΤ. 

Ακολουθώντας τη φιλοσοφία των πολυτελών, ξενόγλωσσων εκδόσεων της KSDη ελιτίστικη έκδοση με το ειδικό, γραμμωτό χαρτί, σήμα πλέον κατατεθέν της, προϊδεάζει τον αναγνώστη από το εντυπωσιακό της εξώφυλλο, στο οποίο «φιγουράρουν» τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία της χώρας μας. Ενώ και στο εσωτερικό της το σύγχρονο lay out αναδεικνύει μία «φρέσκια» και, παράλληλα, διεισδυτική, εικαστική ματιά. 

undefined

Η φετινή έκδοση, μεγαλύτερη και πιο εντυπωσιακή από ποτέ, αναμένεται να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την ελληνική, τουριστική και ξενοδοχειακή βιομηχανία στη ρωσική αγορά, και, παράλληλα, βήμα προβολής της χώρα μας στο δυναμικό ρωσόφωνο κοινό

Όπως και οι προηγούμενες εκδόσεις, μέσα από περιηγήσεις στους πιο δημοφιλείς ελληνικούς, τουριστικούς προορισμούς και οδοιπορικά σε λιγότερο «επώνυμες» και alternative, αλλά εξίσου ενδιαφέρουσες περιοχές της χώρας, η έκδοση επιδίδεται σε μία προσπάθεια γνωριμίας της τουριστικής Ελλάδας στη ρωσική ταξιδιωτική αγορά. 

Την ίδια στιγμή, ο αναγνώστης, μέσα από τις σελίδες της έκδοσης μπορεί να έρθει σε μια πρώτη επαφή με τις πιο πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας, οι οποίες έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη διαμόρφωση της συνολικής εικόνας του προσφερόμενου τουριστικού προϊόντος της χώρας μας, αλλά και της εμπειρίας που βιώνει o ταξιδιώτης που την επισκέπτεται.

 undefined

Την έκδοση προλογίζει ο υπουργός Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης, ενώ χαιρετισμούς απευθύνουν ο υφυπουργός, κ. Μάνος Κόνσολας, ο γενικός γραμματέας του Ε.Ο.Τ., κ. Δημήτρης Φραγκάκης, η πρόεδρος του Οργανισμού, κα. Άντζελα Γκερέκου, οι πρόεδροι του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, κ.κ. Αλέξανδρος ΒασιλικόςΓιάννης Ρέτσος και Γρηγόρης Τάσιος, οι περιφερειάρχες Θεσσαλίας, κ. Κώστας Αγοραστός, Ιονίων Νήσων, κα. Ρόδη Κράτσα, Κρήτης, κ. Σταύρος Αρναουτάκης, Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργος Χατζημάρκος, Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτης Νίκας, Στερεάς Ελλάδας, κ. Φάνης Σπανός, η δήμαρχος Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, κα. Μερόπη Υδραίου και ο δήμαρχος Πάρου, κ. Μάρκος Κωβαίος.

undefined

Η ετήσια, ρωσική έκδοση κυκλοφορεί με την «υπογραφή» της KSD και εκτός από την έκθεση MITT, αποστέλλεται επίσης, τόσο σε έντυπη μορφή, όσο και σε ψηφιακή μορφή, στους μεγαλύτερους tour operators της Ρωσίας, ενώ γίνεται και ψηφιακή αποστολή σε λίστα 6.500 ταξιδιωτικών γραφείων στη Ρωσία. Παράλληλα, θα διανέμεται και από το γραφείο του ΕΟΤ Ρωσίας και ΚΑΚ, στην Μόσχα. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο