Τα νέα των μελών μας

KSD: Κυκλοφόρησε για 16η χρονιά η αγγλική έκδοση «MONEY & tourism»

undefined

 

Ξεκίνησε, για 16η συνεχή χρονιά, το καθιερωμένο της ταξίδι στις μεγάλες, διεθνείς εκθέσεις, αρχής γενομένης από τη διεθνή έκθεση Τουρισμού του Λονδίνου, World Travel Market, την κορυφαία παγκόσμια εκδήλωση για την ταξιδιωτική βιομηχανία, η  ετήσια, αγγλική έκδοση «MONEY & tourism». 

H έκδοση, η οποία, θα κάνει το «ντεμπούτο» της στην έκθεση του Λονδίνου, θα συνεχίσει το «ταξίδι» της στην έκθεση-ορόσημο για τον ελληνικό τουρισμό, Philoxenia, ενώ για το 2019 θα ολοκληρώσει με την xenia, έκθεση-σύμβολο για τους επαγγελματίες του κλάδου της Φιλοξενίας και του Τουρισμού. 

undefined

Η ελιτίστικη έκδοση, πιο εντυπωσιακή από ποτέ, «κερδίζει» τον αναγνώστη από το  μοναδικό εξώφυλλό της, με τη χρυσοτυπία και το ειδικό, γραμμωτό χαρτί να κάνουν τη διαφορά, προσδίδοντας το κάτι παραπάνω στο τελικό, ευφάνταστο αποτέλεσμα. 

To «MONEY & tourism», ακολουθώντας τη φιλοσοφία των πολυτελών, ξενόγλωσσων εκδόσεων της KSD, επιχειρεί να γνωρίσει στο ταξιδιωτικό κοινό την Ελλάδα, μέσα από περιηγήσεις και οδοιπορικά στους πιο δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς, σημείο-αναφοράς, κάθε χρόνο, για το διεθνές jetset, αλλά και σε λιγότερο «επώνυμους» και εναλλακτικούς, αλλά εξίσου συναρπαστικούς προορισμούς.

undefined

Επίσης, ο αναγνώστης μπορεί να έρθει σε μια πρώτη επαφή με τις πιο πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας, οι οποίες αποτελούν σημείο αναφοράς για τη διαμόρφωση της συνολικής εμπειρίας που βιώνει o επισκέπτης-φιλοξενούμενος στην Ελλάδα. 

undefined

Η έκδοση φιλοξενεί χαιρετισμούς του υπουργού Τουρισμού, κ. Χάρη Θεοχάρη, του υφυπουργού, κ. Μάνου Κόνσολα, του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, κ. Γεώργιου Χατζημάρκου, της προέδρου του Ε.Ο.Τ., κας Άντζελας Γκερέκου, του γενικού γραμματέα του Ε.Ο.Τ., κ. Δημήτρη Φραγκάκη, των προέδρων του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κ. Αλέξανδρου Βασιλικού, του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, κ. Γιάννη Ρέτσου, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, κ. Γρηγόρη Τάσιου, της Δημάρχου Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, κας Μερόπης Υδραίου και του δημάρχου Πάρου, κ. Μάρκου Κωβαίου. Ενώ, σε ειδικό τμήμα της την «τιμητική» τους έχουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο ευρύ φάσμα του Τουρισμού. 

Καλή ανάγνωση και καλό ταξίδι…

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο