Τα νέα των μελών μας

KSD: ITB 2016

undefined

Στην εταιρία KSD ανέθεσε, κατόπιν διαγωνισμού, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (ΠΝΑΙ), το έργο της κατασκευής του περιπτέρου της στη διεθνή έκθεση τουρισμού ΙΤΒ 2016, η οποία πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Messe Berlin, στο Βερολίνο, το διάστημα 9-13 Μαρτίου 2016. 

Η KSD, η οποία ως γνωστό παραδίδει ολοκληρωμένα έργα «με το κλειδί στο χέρι», ανέλαβε όλες τις διαδικασίες, από τον σχεδιασμό, την κατασκευή, την επίπλωση, τον εξοπλισμό και τη συνολική διαμόρφωση και επιμέλεια του περιπτέρου της Περιφέρειας, συνολικού εμβαδού 96,75 τμ., αλλά και την αποξήλωσή του μετά το πέρας της έκθεσης. 

Χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα υλικά και πρωτοποριακές τεχνολογικές μεθόδους και με «οδηγό» την έμπνευση και τη δημιουργικότητά της, η KSD παρουσίασε ένα πραγματικά μοναδικό αποτέλεσμα, αντάξιο της φήμης της και πιστό στη φιλοσοφία και την αισθητική της Περιφέρειας.

 undefined

Το εντυπωσιακό περίπτερο της ΠΝΑΙ, επισκέφθηκε η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού, κα. Έλενα Κουντουρά, επικεφαλής της ελληνικής αποστολής στην έκθεση, αλλά και πλήθος κόσμου, οι οποίοι «ταξίδεψαν» στα όμορφα νησιά του Νοτίου Αιγαίου -τη Θήρα, τη Σύρο, τη Μύκονο, την Άνδρο, τη Φολέγανδρο, την Αμοργό, τη Μήλο, τη Σέριφο, την Πάρο, την Ίο, τη Νάξο, την Ανάφη, την Τήνο, τη Ρόδο, την Πάτμο, την Αστυπάλαια, την Κάρπαθο και τη Λέρο, γνωρίζοντας τις μοναδικές ομορφιές τους. 

undefined

Σχολιάζοντας την ανάθεση της κατασκευής του περιπτέρου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στην ΚSD, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Κων/νος Δεριζιώτης δήλωσε: «Μεγάλη τιμή και πρόκληση ήταν για την KSD, και όλους εμάς, η ανάθεση ενός τόσου σημαντικού έργου για την Περιφέρεια, τον ελληνικό Τουρισμό και την Ελλάδα. Με την βοήθεια και την καθοδήγηση των στελεχών της Περιφέρειας, το αποτέλεσμα μας δικαίωσε όλους».

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο