Τα νέα των μελών μας

KSD: Η KSD κατασκεύασε το περίπτερο της Deltanet Travel στην ITB 2017

undefined

 

Έργο της KSD ήταν το εντυπωσιακό περίπτερο του ομίλου VITALEISUREGROUP (VITAHOTELS & GRECODELTANETTRAVEL), στη διεθνή έκθεση τουρισμού ΙΤΒ 2017, η οποία πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Messe, στο Βερολίνο, από τις 8 έως τις 12 Μαρτίου 2017. 

Η ΚSD ανέλαβε τον σχεδιασμό, την κατασκευή, τον εξοπλισμό και τη συνολική διαμόρφωση και επιμέλεια του περιπτέρου του ομίλου, στην έκθεση – βαρόμετρο για την πορεία του ελληνικού τουρισμού. 

Με «οδηγό» την έμπνευση και τη δημιουργικότητα και πολύτιμα «εργαλεία» τα σύγχρονα υλικά κατασκευής και τις πλέον εξελιγμένες μεθόδους, η KSD παρουσίασε ένα πραγματικά μοναδικό αποτέλεσμα. 

Μια καλαίσθητη πρόταση, αντάξια της φήμης της KSD, αλλά και της αισθητικής και της φιλοσοφίας που διακατέχει τον όμιλο VITALEISUREGROUP, του επιχειρηματία Μιχάλη Βαμιεδάκη, σχετικά με την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, δικαιώνοντας έτσι και τις δύο πλευρές. 

undefined

Με κύρια χαρακτηριστικά του την άνεση, την εργονομία και το σύγχρονο design, το περίπτερο της εταιρίας απευθυνόταν αποκλειστικά στον σημερινό, ενημερωμένο τουρίστα, στον σύγχρονο καταναλωτή. 

Σχολιάζοντας την ανάθεση της κατασκευής του περιπτέρου του ομίλου VITALEISURE στην KSD, ο διευθύνων σύμβουλος της KSD, Κων/νος Δεριζιώτης, είπε: «Με την πολύχρονη εμπειρία των στελεχών μας και οδηγό την έμπνευση, προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε στις ξεχωριστές απαιτήσεις κάθε έργου και εκτιμώ ότι ανταποκρινόμαστε στις υψηλές προσδοκίες. Θέλω να πιστεύω ότι το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση της κατασκευής του περιπτέρου του ομίλου VITALEISURE στην έκθεση ITB 2017 και να ευχαριστήσω τον όμιλο για την εμπιστοσύνη του».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο