Τα νέα των μελών μας

KSD: Η KSD Χορηγός Επικοινωνίας στον 5ο Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου

undefined

 

Συνεχίζοντας τις ενέργειες και τις πρωτοβουλίες, που στόχο έχουν την προβολή ξεχωριστών αθλητικών και πολιτιστικών γεγονότων, τα οποία συνδέονται άμεσα με τον Τουρισμό, η KSD, έδωσε το «παρών», στον 5ο Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου, ο οποίος κατέρριψε κάθε ρεκόρ από πλευράς συμμετοχών. 

Η KSD, ήταν Χορηγός στην πέμπτη διοργάνωση του Μαραθωνίου Ρόδου, ο οποίος πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στις 29 Απριλίου 2018, έχοντας πλέον καθιερωθεί ως κορυφαίο αθλητικό γεγονός. 

undefined

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, μέσα από το www.money-tourism.gr, τον μεγαλύτερο ενημερωτικό ιστότοπο για τον ελληνικό Τουρισμό και επίσημο τουριστικό portal του αγώνα, «ανέβηκε» διαφημιστικό banner του 5ου Διεθνή Μαραθωνίου Ρόδου με link στην ιστοσελίδα του (www.rhodesmarathon.gr), αλλά και άρθρα για τη διεξαγωγή του αγώνα, τον απολογισμό, κ.λπ.. 

undefined

Μιλώντας για τη συμμετοχή της KSD ως χορηγός στον 5ο Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, κ. Κωνσταντίνος Δεριζιώτης, είπε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά μας που συμμετείχαμε σε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός, σε μία διοργάνωση άρτια από κάθε οπτική -οργάνωσης, συμμετοχών, κ.ο.κ.. Στον κορυφαίο αθλητικό θεσμό για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα, που συνδέει άμεσα τον Αθλητισμό με τον Τουρισμό και στόχο έχει την ανάδειξη της Ρόδου σε αθλητικό προορισμό».

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο