Τα νέα των μελών μας

KSD: Η KSD ενισχύει το έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

undefined

 

Πιστή στη φιλοσοφία της για την εταιρική υπευθυνότητα και υιοθετώντας διαδικασίες και πρακτικές που ενισχύουν την αξία της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης,  η KSD προχωρά τακτικά σε ενέργειες και δράσεις για την υποστήριξη κοινωφελών σκοπών και οργανισμών, αποδεικνύοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τον συνάνθρωπο.

Αναλαμβάνοντας χορηγίες και άλλες πρωτοβουλίες κοινωνικού χαρακτήρα, η εταιρία προωθεί την έννοια και την πραγματική διάσταση της κοινωνικής συνεισφοράς! 

undefined

Τα φετινά Χριστούγεννα, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει, η KSD, επέλεξε να ενισχύσει οικονομικά το μεγαλειώδες ανθρωπιστικό και κοινωνικό έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που για πάνω από 24 χρόνια έχει στηρίξει περισσότερα από 1.500.000 παιδιά και τις οικογένειές τους, προσφέροντας τις υπηρεσίες του και μια μεγάλη αγκαλιά, σε όλα τα παιδιά που το έχουν ανάγκη, χωρίς διάκριση. 

Παράλληλα, στο πνεύμα των ημερών, η εταιρία, για μία ακόμη φορά, προσέφερε δώρα στους συνεργάτες και στους πιστούς πελάτες της, ως έμπρακτη απόδειξη της εκτίμησής της. 

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που εφαρμόζει, η KSD, προβάλλει την κοινωνική ευσυνειδησία, την επιχειρηματική ηθική, την υπευθυνότητα απέναντι στο περιβάλλον και τον σεβασμό στους φυσικούς πόρους, στηρίζοντας δράσεις και πρωτοβουλίες, που στόχο έχουν την οικονομική ενίσχυση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, εστιάζοντας κυρίως στα παιδιά, και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο