Τα νέα των μελών μας

KSD: Χορηγός της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του ΑΣ Καρδίτσας

undefined

 

Πιστή στις αξίες του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι, που προάγουν τις ηθικές αξίες, και στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, που αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο λειτουργίας της εταιρίας, η KSD έγινε, για μια ακόμη φορά, υπερήφανος χορηγός ομάδας καλαθοσφαίρισης. 

Έτσι, μετά από αντίστοιχες δράσεις στο πρόσφατο παρελθόν, η εταιρία συνεχίζει να στηρίζει τον τομέα του Αθλητισμού, με χορηγία στην ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης του Αθλητικού Συλλόγου Καρδίτσας, για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

 undefined

Σημειώνεται ότι, η ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης του Αθλητικού Συλλόγου Καρδίτσας, ο οποίος έχει αναδείξει διεθνείς αθλητές, όπως ο Γιάννης Μπουρούσης και ο Γιάννης Γιαννούλης, αγωνίζεται στην Α2 εθνική κατηγορία. 

Στο πλαίσιο της χορηγικής της δράσης, το λογότυπο της KSD «φιγουράρει» στην αγωνιστική εμφάνιση της ομάδας, στη σταθερή πινακίδα, στο κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας, στο πανό (banner) που χρησιμοποιείται για τη διεξαγωγή συνεντεύξεων Τύπου, στο Πρόγραμμα Αγώνα καθώς και στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου www.askarditsas.gr με web banner.

 undefined

«Η στήριξη των τοπικών αθλητικών δραστηριοτήτων αποτελεί ζητούμενο και στόχο για την KSD. Ειδικά όταν πρόκειται για συγκροτημένες προσπάθειες σωματείων και συλλόγων, που επιδεικνύουν αξιοσημείωτες αγωνιστικές επιτυχίες, επιτελώντας ταυτόχρονα στη διάδοση του αθλητικού ιδεώδους», υποστηρίζει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, κ. Κωνσταντίνος Δεριζιώτης, αναφερόμενος στη νέα χορηγική πρωτοβουλία της KSD.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο