Τα νέα των μελών μας

KSD: H KSD «έντυσε» τα νέα εντυπωσιακά γραφεία της TUI

undefined

 

To «ντύσιμο» των νέων γραφείων της στην Αθήνα, εμπιστεύθηκε η TUI Hellas A.E. στην KSD

Ειδικότερα, η KSD, η οποία συνδέεται με μακροχρόνια συνεργασία με τον κορυφαίο ταξιδιωτικό κολοσσό παγκοσμίως, επιμελήθηκε εξολοκλήρου το branding των νέων κεντρικών γραφείων της TUI, στην Αγία Παρασκευή, αναλαμβάνοντας όλα τα στάδια, από τον σχεδιασμό, την εικαστική προσαρμογή, την εκτύπωση μέχρι και την τοποθέτηση του απαραίτητου υλικού, τόσο εντός, όσο και στην πρόσοψη του νέου εντυπωσιακού κτιρίου των 2.000 τ.μ. 

Πιο αναλυτικά, φωτογραφίες από τοίχο σε τοίχο τοποθετήθηκαν σε 14 meetingsrooms, ενώ στην είσοδο κάθε αίθουσας τοποθετήθηκαν plexiglass με την αντίστοιχη φωτογραφία σε μικρή διάσταση. 

undefined

Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο όμως, στις προτάσεις της KSD για το decorating των νέων γραφείων του τουριστικού οργανισμού, είναι τα 30 panels στον χώρο της κεντρικής εισόδου με τις καλαίσθητες φωτογραφίες, από την μοναδική ελληνική φύση και τον ελληνικό Τουρισμό, που δημιουργούν ένα μοναδικό σύνολο, που εντυπωσιάζει τον επισκέπτη. 

Ακόμη, στην καλαίσθητη είσοδο, υπάρχει η λέξη «Καλωσήρθατε», σε πολλές γλώσσες, με κοπτικά γράμματα, 4 glassboards, 2 blackboards, διάφορα αυτοκόλλητα και επιγραφές σήμανσης. 

undefined

Μετά την ολοκλήρωση του έργου, «άρωμα» Ελλάδας πλημμυρίζει όλους τους χώρους των νέων γραφείων του τουριστικού οργανισμού, που σε συνδυασμό με τα λογότυπα και τις φωτογραφίες από τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του touroperator, δημιουργούν ένα ελκυστικό εργασιακό περιβάλλον. 

undefined

Μιλώντας για το νέο έργο, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της KSD, κ. Κωνσταντίνος Δεριζιώτης, ευχαρίστησε την TUI Hellas για την εμπιστοσύνη που επιδεικνύει στην KSD, τονίζοντας για τη μακρόχρονη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών ότι, τοποθετείται σε γερές βάσεις αλληλοεκτίμησης και αμοιβαίου σεβασμού. «Είμαστε υπερήφανοι, που δώσαμε «προστιθέμενη αξία» στα νέα, εντυπωσιακά, γραφεία, του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού οργανισμού παγκοσμίως, ο οποίος αποτελεί στυλοβάτη του ελληνικού Τουρισμού». 

Υπενθυμίζεται ότι η KSD είχε επιμεληθεί μέρος του brandingκαι στα προηγούμενα γραφεία της TUI Hellas, στο Μαρούσι, ενώ αναλαμβάνει κάθε χρόνο τη δημιουργία, την εκτύπωση και τη διαχείριση μεγάλου μέρους του συνόλου των διαφημιστικών εντύπων της TUI Hellas, για το σύνολο των τουριστών που επισκέπτονται την Ελλάδα και την Κύπρο, μέσω του ομίλου της TUI.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο