Τα νέα των μελών μας

ΚSD: Έργο της ΚSD το περίπτερο του Επιμελητηρίου Κέρκυρας στην ITB 2018

undefined

 

Σημείο αναφοράς για την εντυπωσιακή παρουσία και εικόνα της Κέρκυρας στη διεθνή τουριστική έκθεση του Βερολίνου, ΙΤΒ 2018, υπήρξε το περίπτερο του Επιμελητηρίου Κέρκυρας, τον σχεδιασμό και την κατασκευή του οποίου ανέλαβε η εταιρία KSD. 

Ειδικότερα, η KSD είχε την ευθύνη του σχεδιασμού, της κατασκευής και της επίπλωσης του περιπτέρου του Επιμελητηρίου Κέρκυρας στη φετινή διοργάνωση της ITB, της μεγαλύτερης τουριστικής έκθεσης στον κόσμο, η οποία πραγματοποιήθηκε το διάστημα 7-11 Μαρτίου 2018, στο σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Berlin ExpoCenter City. 

undefined

Το περίπτερο, συνολικού εμβαδού 22,75 τ.μ., ακολουθώντας το τρίπτυχο: ποιότητα, έμπνευση, λειτουργικότητα, σε συνδυασμό με τον «αέρα» της Κέρκυρας και τη σύγχρονη αισθητική του, συγκέντρωσε κάτω από τη «σκέπη» του τους φορείς και τους επαγγελματίες του νησιού, σε μια συλλογική προσπάθεια προβολής του. 

Εργονομικά σχεδιασμένο και, άκρως λειτουργικό, το περίπτερο του Επιμελητηρίου Κέρκυρας στην ΙΤΒ 2018, απέπνεε τη φινέτσα και τον «αέρα» του όμορφου νησιού του Ιονίου, αποκομίζοντας εξαιρετικά σχόλια και εντυπώσεις. 

undefined

Η KSD, έχει πλέον διευρύνει τις δραστηριότητες της και στις κατασκευές εκθεσιακών περιπτέρων, αντικείμενο στο οποίο έχει αρχίσει να «χτίζει» ένα εντυπωσιακό portfolio, στο οποίο «συναντώνται» από πεντάστερα ξενοδοχεία, ιδιωτικές επιχειρήσεις, οργανισμοί και φορείς του δημοσίου.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο