Τα νέα των μελών μας

KSD: Έργο της KSD το περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

undefined

 

Στην εταιρία KSD ανέθεσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (ΠΝΑΙ), κατόπιν διαγωνισμού, το έργο της κατασκευής του περιπτέρου της στη 2η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Greek Tourism Expo 2015, η οποία πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Eχpo, στην Αθήνα, το διάστημα 4 – 6 Δεκεμβρίου 2015. 

Η ΚSD, ανέλαβε τον σχεδιασμό, την κατασκευή, τον εξοπλισμό και τη συνολική διαμόρφωση και επιμέλεια του περιπτέρου της ΠΝΑΙ, επιφάνειας 136 τ.μ., το οποίο ήταν αισθητικά άρτιο και αποτύπωνε τη νέα φιλοσοφία της Περιφέρειας, που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην τουριστική ανάπτυξη. 

Ο εργονομικός σχεδιασμός και η minimal επίπλωση του περιπτέρου στόχο είχαν τη λειτουργικότητα και την άνεση, σε όλα τα επίπεδα. 

Το περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στην Greek Tourism Expo 2015, επισκέφθηκαν χιλιάδες επισκέπτες, οι οποίοι «ταξίδεψαν» στα όμορφα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, γνωρίζοντας τις μοναδικές ομορφιές τους. 

undefined

Ο διευθύνων σύμβουλος της KSD, Κων/νος Δεριζιώτης, μιλώντας για την ανάθεση της κατασκευής του περιπτέρου της ΠΝΑΙ στην Greek Tourism Expo 2015, στην ΚSD, είπε: «Η επιλογή της εταιρίας μας από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ήταν μία μεγάλη πρόκληση για εμάς. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα ήταν αντάξιο των προσδοκιών της Περιφέρειας, δικαιώνοντας παράλληλα τη φήμη και το όνομα της KSD». Και κατέληξε: «Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να δίνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό».

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο