Τα νέα των μελών μας

ΚSD: Έργο της ΚSD το περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην ΙΤΒ 2017

undefined

 

Η εταιρία KSD ανέλαβε την κατασκευή του περιπτέρου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ως γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης 2019, στη διεθνή έκθεση τουρισμού του Βερολίνου, International Tourism Bourse (ITB), η οποία πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Messe, στη γερμανική πρωτεύουσα, το διάστημα 8-12 Μαρτίου 2017.

Στην εταιρία ανατέθηκε, κατόπιν διαγωνισμού, η κατασκευή και διαμόρφωση του περιπτέρου της Περιφέρειας, συνολικού εμβαδού 116,8 τμ., καθώς και η αποξήλωσή του μετά το πέρας της έκθεσης.

Με γνώμονα το σύγχρονο design και χρησιμοποιώντας τα πιο εξελιγμένα υλικά, η KSD παρουσίασε τη βέλτιστη κατασκευαστική λύση εκθεσιακού περιπτέρου, προσαρμοσμένη ακριβώς στις λειτουργικές ανάγκες της Περιφέρειας, στην αισθητική και τη φιλοσοφία της.

undefined

Τα χρώματα και τα αρώματα των νησιών των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου, που απέπνεε από άκρη σε άκρη το περίπτερο, δημιουργώντας μία καλοκαιρινή όαση στο μουντό Βερολίνο, κατέπληξαν τους επισκέπτες της έκθεσης, δικαιώνοντας παράλληλα την επιλογή της ΠΝΑΙ να αναθέσει στην KSD, για μία ακόμη φορά, την κατασκευή του περιπτέρου της.

Μιλώντας σχετικά ο διευθύνων σύμβουλος της KSD, Κων/νος Δεριζιώτης, αφού ευχαρίστησε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την εμπιστοσύνη που επέδειξε για μία ακόμη φορά στην εταιρία του, είπε ότι, η εξειδικευμένη γνώση των ανθρώπων της KSD, σε συνδυασμό με την καθοδήγηση των στελεχών της Περιφέρειας, είχαν το αποτέλεσμα που όλοι θαυμάσαμε».

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο