Τα νέα των μελών μας

KSD: Έργο της ΚSD το περίπτερο της Κέρκυρας στη World Travel Market 2018

undefined

 

Ένα νοερό ταξίδι στην αρχοντική Κέρκυρα επιφύλασσε το περίπτερο του Δήμου και του Επιμελητηρίου Κέρκυρας στους επισκέπτες του, στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού World Travel Market 2018.

To περίπτερο ήταν ένα ακόμη έργο «με το κλειδί στο χέρι» της εταιρίας KSD, η οποία ανέλαβε όλα τα στάδια, από τον σχεδιασμό, την κατασκευή και τον εξοπλισμό μέχρι την αποξήλωσή του.

undefined

Η KSD, η οποία έχει εισέλθει δυναμικά τα τελευταία χρόνια στην κατασκευή εκθεσιακών περιπτέρων, έχοντας, ήδη, αποκτήσει ένα αξιόλογο χαρτοφυλάκιο, κατάφερε «παντρεύοντας» την εργονομία και τη λειτουργικότητα με τη δημιουργικότητα και την καινοτομία, να δημιουργήσει έναν καλαίσθητο χώρο, λιτής αισθητικής.

undefined

Μέσα σε μόλις 25 τετραγωνικά, η εταιρία αποτύπωσε την ξεχωριστή ταυτότητα του όμορφου νησιού του Ιονίου και αναβάθμισε τη συνολική του εικόνα στην αγγλική, τουριστική αγορά, την κορυφαία αγορά-«πηγή» τουρισμού για την Κέρκυρα.

Το περίπτερο του Δήμου και του Επιμελητηρίου Κέρκυρας στη World Travel Market υπήρξε σημείο αναφοράς για χιλιάδες εν δυνάμει ταξιδιώτες, οι οποίοι «περιηγήθηκαν», έστω και μέσα από τις εικόνες, στις ομορφιές του νησιού.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο