Τα νέα των μελών μας

KSD: Έργο της ΚSD η κατασκευή του περιπτέρου της ΠΝΑΙ στην ΜΙΤΤ 2016

undefined

 

Με την ανάληψη ενός ακόμη έργου, το οποίο αφορούσε στον δημιουργικό σχεδιασμό και την κατασκευή του περιπτέρου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (ΠΝΑΙ), στη διεθνή τουριστική έκθεση ΜΙΤΤ 2016, η KSD, διεύρυνε περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο των εργασιών της. 

Η ΚSD ανέλαβε, κατόπιν διαγωνισμού,  να διεκπεραιώσει την κατασκευή του περιπτέρου, ακολουθώντας τη γραμμή και τη φιλοσοφία της Περιφέρειας, που, όμως, διάνθισε με τις πρωτοποριακές της ιδέες. 

undefined

Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό, δικαιώνοντας και τις δύο πλευρές.

Το περίπτερο, συνολικού εμβαδού 253 τ.μ., σε μίνιμαλ ύφος, άνετο, λειτουργικό και με στοιχεία αφαιρετικής πολυτέλειας, κέρδισε τις εντυπώσεις και προσέλκυσε πλήθος κόσμου, λειτουργώντας ως σημαντικός πόλος έλξης για τη διεθνή τουριστική βιομηχανία. 

undefined

Το περίπτερο φιλοξένησε κάτω από τη «στέγη» του το σύνολο των νησιών του Νοτίου Αιγαίου και επιδίωξη της εταιρίας ήταν να δώσει την αίσθηση της ομαδική συνύπαρξης όλων των νησιών, έστω και μέσα σε λίγα τετραγωνικά μέτρα αφενός, αλλά και της ξεχωριστής τους οντότητας αφετέρου.

 undefined

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο