Τα νέα των μελών μας

ΚSD: Έργο-πρόκληση για την ΚSD το περίπτερο της ΠΝΑΙ στη WTM 2017

undefined

 

Η KSD, ανέλαβε, μετά από ανοιχτό διεθνή διαγωνισμό και εκτέλεσε με επιτυχία την κατασκευή του περιπτέρου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (ΠΝΑΙ), στη διεθνή έκθεση τουρισμού του Λονδίνου, World Travel Market, η οποία πραγματοποιήθηκε το διάστημα 6-8 Νοεμβρίου 2017.

Η KSD, η οποία όπως προαναφέρθηκε αναδείχθηκε μειοδότης μέσα από τη διαδικασία Ηλεκτρονικού Ανοικτού Διαγωνισμού, ανέλαβε όλες τις διαδικασίες, τον σχεδιασμό, την κατασκευή, την επίπλωση, τον εξοπλισμό, μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, του περιπτέρου της Περιφέρειας, συνολικού εμβαδού 322 τ.μ.. Παράλληλα, φρόντισε για την παροχή υπηρεσιών catering καθ’ όλη τη διάρκεια διεξαγωγής της έκθεσης, με αποτέλεσμα το περίπτερο να βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των επισκεπτών της έκθεσης και όχι μόνο του ελληνικού περιπτέρου.

undefined

Ακολουθώντας τις προσταγές της σύγχρονης αισθητικής και χρησιμοποιώντας τις πλέον πρωτοποριακές τεχνολογικές μεθόδους, η KSD παρέδωσε ένα περίπτερο-κόσμημα, το οποίο συνδύαζε την ελκυστική, μοντέρνα εμφάνιση με τη νησιωτική αισθητική και την εργονομική σχεδίαση.

undefined

Γήινα υλικά, όπως το ξύλο και το βότσαλο είχαν τη δική τους ξεχωριστή θέση στη διαμόρφωση του περιπτέρου, ενώ σημείο αναφοράς ήταν οι οθόνες led. Μία πανδαισία τοπικών προϊόντων, ήταν η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά, βάζοντας την πινελιά στη δημιουργία μίας καλοκαιρινής όασης στο φθινοπωρινό Λονδίνο.

undefined

Σχολιάζοντας την ανάθεση της κατασκευής του περιπτέρου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στην ΚSD, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Κων/νος Δεριζιώτης, υπογράμμισε ότι ήταν έργο-πρόκληση για την εταιρία και τα στελέχη της.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.