Τα νέα των μελών μας

KSD: Επιτραπέζιο νερό σε χάρτινη συσκευασία, για ξενοδοχεία και Εστίαση

undefined

 

Με «πράσινα» προϊόντα, που αποδεικνύουν στην πράξη τη δέσμευσή της στην αειφόρο ανάπτυξη (sustainability) και την οικολογική φιλοσοφία, που διέπει το σύνολο των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων, εμπλουτίζει η KSD το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο.

Στις νέες «πράσινες» προτάσεις της εταιρίας κυρίαρχο ρόλο έχει το νέο επιτραπέζιο νερό «my PURE WATER», από πηγές της Αργολίδας.

Σε χάρτινη συσκευασία Tetra Pak, η οποία συνιστά την πιο εύχρηστη και φιλικά προσκείμενη στο περιβάλλον επιλογή, το νερό διατηρεί αναλλοίωτα τα θρεπτικά συστατικά του, προστατευμένο από εξωτερικούς παράγοντες, όπως είναι η ζέστη, η υγρασία, ο αέρας, κ.ο.κ., φτάνοντας στον καταναλωτή στις κατάλληλες συνθήκες.

undefined

Ακολουθώντας τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας στην κατασκευή τους και δεδομένου ότι είναι ανακυκλώσιμες, οι συσκευασίες Tetra Pak έχουν τη μικρότερη δυνατή επίδραση στο περιβάλλον. Ενώ ένα ακόμη πλεονέκτημά τους είναι ότι το καπάκι κλείνει και πάλι, μετά από κάθε χρήση, με αποτέλεσμα το νερό να διατηρείται πάντα φρέσκο και υγιεινό.

Σε συσκευασίες των 330 ml & 1lt , το νέο επιτραπέζιο νερό «my PURE WATER», συνιστά ιδανική επιλογή για ξενοδοχεία, εστιατόρια και λοιπούς χώρους εστίασης, αλλά και για όποιον θέλει να έχει πάντα μαζί του, φρέσκο, δροσερό νερό.

Μάλιστα μπορεί να εκτυπωθεί και το λογότυπο – επωνυμία, του ξενοδοχείου.

undefined

Hotel amenities

Η δέσμευση της KSD στην αειφόρο ανάπτυξη (sustainability), «καθοδηγεί» το σύνολο των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων. Αυτό αντανακλάται και στην επιλογή «πράσινων προϊόντων» προσωπικής περιποίησης, για ξενοδοχεία (hotel amenities), που ακολουθούν πιστά την ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ (GREEN PHILOSOPHY), την οποία «υπηρετεί» η εταιρία από το ξεκίνημά της.

Στο πλαίσιο αυτό, η KSD προμηθεύει τα μεγαλύτερα ελληνικά ξενοδοχεία, με προϊόντα με οικολογικό «χαρακτήρα», φιλικά προς τον καταναλωτή και το περιβάλλον, όπως τα ακόλουθα:

ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ

Εναλλακτική επιλογή για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων είναι τα μπουκάλια από PET, που ανακυκλώνονται, τα μπουκάλια από ανακυκλωμένο πλαστικό, ανακυκλωμένα καπάκια PP, ενώ πολύ σύντομα θα χρησιμοποιούνται ετικέτες από ανακυκλωμένο χαρτί.

 

DISPENSERS

Στη διάθεση των πελατών είναι πολλές, διαφορετικές προτάσεις για dispensers (επίσης από ανακυκλωμένο PEΤ), όπως:

• Dispenser με σταθερή, απαραβίαστη αντλία.
• Dispenser με δυνατότητα επαναγεμίσματος μέσω δοχείων 3LT και 5L (σε ανακυκλωμένο PE), όπου η νομοθεσία το επιτρέπει.
• Συσκευασίες με σακουλάκια επαναγεμίσματος (pouches).
• Dispensers από ανακυκλωμένο PE, με ή χωρίς, οπτική ένδειξη γεμίσματος.

Όλες οι σειρές των προϊόντων amenities είναι πιστοποιημένες κατά ECOLABEL & ICEA, ενώ στο άμεσο μέλλον θα προσφέρεται η πιστοποίηση COSMOS ECOCERT ORGANIC.

undefined

Προτεραιότητα το περιβάλλον

Μιλώντας για τη νέα, «πράσινη άφιξη» της KSD, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, κ. Κωνσταντίνος Δεριζιώτης, λέει: «Στην αρχή ενός νέου έτους και μιας νέας δεκαετίας προκλήσεων, η βιώσιμη ανάπτυξη, που, ούτως ή άλλως, αποτελεί βασική αξία μας, αναθεωρείται σε κύριο πυλώνα της στρατηγικής μας και κορυφαία προτεραιότητα. Στο πλαίσιο αυτό αναλαμβάνουμε τη δέσμευση να προωθούμε στην αγορά προϊόντα και υπηρεσίες, με ελάχιστο αντίκτυπο στο περιβάλλον. Ένα περιβάλλον που δεν μας ανήκει, και το οποίο οφείλουμε να προστατεύσουμε για τις μελλοντικές γενεές».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο