Τα νέα των μελών μας

KSD: Διπλή πιστοποίηση κατά ISO 14001:2015 και ISO 9001:2015 για την KSD

undefined

 

Με την ποιότητα και την ικανοποίηση του πελάτη να αποτελούν παράγοντες ζωτικής σημασίας για την KSDκαι την «επένδυση» στο ανθρώπινο δυναμικό της σημείο αναφοράς, η εταιρία προχώρησε στην αναβάθμιση των πιστοποιητικών ποιότητας ISO 9001 και ISO14001. 

Ειδικότερα, στην εταιρία απονεμήθηκε το πιστοποιητικό συμμόρφωσης με τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου ISO 14001:2015, το οποίο αντικαθιστά το ISO 14001:2008. 

undefined

Το νέο Πρότυπο, προσαρμοσμένο στις σημερινές ανάγκες και εξελίξεις και αφουγκραζόμενο τις μελλοντικές, αποτελεί επιβεβαίωση της αυξημένης περιβαλλοντικής συνείδησης του ανθρωπίνου δυναμικού της επιχείρησης. 

Στη νέα έκδοση του Προτύπου, η περιβαλλοντική διαχείριση ενσωματώνεται και ευθυγραμμίζεται με τους στρατηγικούς στόχους της επιχείρησης, η εμπλοκή της Ανώτατης Διοίκησης στο σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης είναι αυξημένη, ενώ έννοιες όπως η Διακινδύνευση, εισάγονται στην «καρδιά» της διαχείρισης της ποιότητας. 

undefined

Παράλληλα, η εταιρία πιστοποιήθηκε με το νέο Πρότυπο ISO 9001:2015, τη νέα έκδοση του πιο διαδεδομένου προτύπου διαχείρισης στον κόσμο, το οποίο διασφαλίζει την ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρίας, στο σύνολο των δραστηριοτήτων της. 

Tέλος, η KSD εφαρμόζει το Πρότυπο ΕΛΟΤ 1435, το οποίο καθορίζει τις απαιτήσεις που πρέπει να ικανοποιούν οι επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών επικοινωνίας, ώστε να διασφαλίζεται η διαχειριστική τους επάρκεια στη διαφημιστική προβολή, σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο