Τα νέα των μελών μας

ΚSD: Δημιουργία της ΚSD το stand της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη WTM 2018

undefined

 

Tο βραβείο του καλύτερου περιπτέρου, ως προς το design, στη φετινή, διεθνή έκθεση Τουρισμού του Λονδίνου, World Travel Marketκέρδισε το περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (ΠΝΑΙ), ανάμεσα σε 350 εκθέτες απ’ όλο τον κόσμο. Το γεγονός αυτό έκανε ιδιαίτερα υπερήφανη την KSD, αφού πρόκειται για δικό της δημιούργημα.

Το περίπτερο-κόσμημα της ΠΝΑΙ υπήρξε ένα ακόμη έργο υψηλών απαιτήσεων για την KSD, η οποία αναδείχθηκε, μέσα από τη διαδικασία Ηλεκτρονικού Ανοικτού Διαγωνισμού, ως η ανάδοχος εταιρία για την κατασκευή του.

 undefined

Ειδικότερα, η KSD ανέλαβε και εκτέλεσε με επιτυχία τον σχεδιασμό, την κατασκευή, την επίπλωση, τον εξοπλισμό και τη συνολική διαμόρφωση του περιπτέρου της Περιφέρειας, ενώ, παράλληλα, είχε την ευθύνη για την παροχή υπηρεσιών catering καθ’ όλη τη διάρκεια διεξαγωγής της W.T.M.. Το αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία, γι’ αυτό, άλλωστε, και το περίπτερο του Νοτίου Αιγαίου λειτούργησε ως σημείο συνάντησης κι αναφοράς για χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης. 

undefined

Σε έναν χώρο συνολικού εμβαδού 322 τ.μ., με οδηγό την έμπνευση και τη δημιουργικότητα, στοιχεία που χαρακτηρίζουν κάθε έργο και δραστηριότητά της, η KSD, κατάφερε να αποτυπώσει την ενιαία, νησιωτική εικόνα του Νοτίου Αιγαίου και, παράλληλα, την ιδιαίτερη φυσιογνωμία κάθε νησιού. 

undefined

Η εργονομική σχεδίαση και η σύγχρονη, μινιμαλιστική αισθητική, την οποία αντανακλούσε ο χώρος, σε συνδυασμό με το κεντρικό σημείο, είχεσαν αποτέλεσμα το περίπτερο να είναι φιλικό και να προσκαλεί τον επισκέπτη να μπει μέσα, όπως, άλλωστε, ήταν ο στόχος της κατασκευάστριας εταιρίας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο