Τα νέα των μελών μας

KSD: Δελτίο Τύπου Χρήμα & Τουρισμός English Edition

undefined

 

Πιστή στο αγγλόφωνο κοινό της και σε συνέχεια του εξαιρετικά επιτυχημένου «πειράματος» των ξενόγλωσσων εκδόσεών της, η KSD, κυκλοφόρησε την ετήσια, αγγλική έκδοση του περιοδικού «ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ», «Money & Tourism», στην διεθνή έκθεση Τουρισμού World Travel Market, στο Λονδίνο. 

Εκφράζοντας τη σύγχρονη ματιά στον τομέα της τουριστικής ενημέρωσης, η πολυτελής έκδοση κυκλοφορεί εφέτος για 13η χρονιά, αποτελώντας αξιόλογο «εργαλείο» προβολής της χώρας μας και των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων στη μεγάλη και σπουδαία για τον ελληνικό Τουρισμό, αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. 

Με ελκυστική σχεδίαση, το «Money & Tourism», κάνει ακόμη πιο ισχυρή την παρουσία του. Σταθερές αξίες η δυνατή «υπογραφή» της KSD, των προβαλλόμενων, αλλά και οι ομορφιές της χώρας μας. 

Το «Money & Tourism», με τιράζ 10.000 αντιτύπων, παρουσιάστηκε, ήδη, στη Διεθνή Έκθεση του Λονδίνου, World Travel Market, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και αποσπώντας ευμενή σχόλια, ενώ θα ακολουθήσει και στην εξειδικευμένη στον συνεδριακό τουρισμό έκθεση Confex. 

Το «ντεμπούτο» της στη χώρα μας θα κάνει στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Θεσσαλονίκης, Philoxenia, ενώ στη συνέχεια θα παρουσιαστεί στις μεγαλύτερες κλαδικές εκθέσεις, όπως στη Hotel Show, στη HORECA και άλλες.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο