Τα νέα των μελών μας

KSD Business Solutions: Σε συμφωνία για τη χρήση του DPlanet προχώρησε ο όμιλος HotelBrain με την KSD

undefined

 

Σε συμφωνία για την χρήση και στα 73 ξενοδοχεία του -παγκόσμιας καινοτομίας και πατέντας- προϊόντος προσωπικής υγιεινής (Hotel amenities) DPlanet (Do not disturb the Planet) προχώρησε ο όμιλος HotelBrain, με την KSD, εταιρία αποκλειστικής διανομής του προϊόντος, αλλά και όλων των προϊόντων προσωπικής υγιεινής του ιταλικού κολοσσού Allegrini. 

To DPlanet είναι το μοναδικό προϊόν παγκοσμίως που ενσωματώνει: 

-μηδενική χρήση πλαστικού

-μείωση 73% CO2

-μηδενική χρήση νερού, συντηρητικών και σιλικόνης

-χρήση απολύτως φυσικών συστατικών 

Η συνεργασία HotelBrain και KSD, καταδεικνύει την σημασία της αειφορίας στην καθημερινή λειτουργία των ξενοδοχειακών μονάδων, την οποία άλλωστε απαιτούν ολοένα και περισσότερο, οι φιλοξενούμενοι τουρίστες.  

undefined

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της HotelBrain, Πάνος Παλαιολόγος, δηλώνει σχετικά: “Η επιλογή του DPlanet, ήταν μονόδρομος, όταν ανακαλύψαμε τα μοναδικά χαρακτηριστικά του προϊόντος, τόσο σε επίπεδο ποιότητας, όσο και σε επίπεδο αειφορίας και προστασίας του περιβάλλοντος. Για εμάς στην HotelBrain, η αειφορία είναι βασικό κομμάτι της στρατηγικής και του DNA μας και με το DPlanet, κάνουμε ένα ακόμη βήμα στην κατεύθυνση αυτή. Ανυπομονούμε να φιλοξενήσουμε τους πρώτους μας πελάτες με το νέο αυτό επαναστατικό προϊόν, για να μοιραστούμε μαζί τους, το όραμά μας για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας και τον πλανήτη, αλλά και ένα εξαιρετικά ποιοτικό προϊόν που ξεχωρίζει από τα συμβατικά”. 

Και συνεχίζει ο ιδρυτής του ομίλου HotelBrain: “Ο μεγαλύτερος σε αριθμό καταλυμάτων και τουριστικών προορισμών ξενοδοχειακός όμιλος της Ελλάδας, δεν θα μπορούσε παρά να υιοθετήσει ένα τέτοιο μοναδικό προϊόν, με προστιθέμενη αξία για όλη την τουριστική αλυσίδα, και με την εγγύηση της KSD, η οποία είναι γνωστή για την αξιοπιστία και την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών στην αγορά”.

undefined

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της KSD, Κωνσταντίνος Δεριζιώτης, υπογραμμίζει: “Αποτελεί ύψιστη τιμή για εμάς, η επιλογή από τον μεγαλύτερο ξενοδοχειακό όμιλο της χώρας, του DPlanet, του μοναδικού παγκοσμίως προϊόντος προσωπικής υγιεινής και ευεξίας, σε στερεή μορφή. Ένα τέτοιο επαναστατικό προϊόν, που συμβάλλει καθοριστικά στην Αειφορία και την προστασία του Περιβάλλοντος, με την μηδενική χρήση πλαστικού και με μείωση κατά 73% του CO2, αποτελεί εξαιρετικό συγκριτικό πλεονέκτημα για μια εταιρία όπως η HotelBrain, που αποδεικνύει εμπράκτως την δέσμευσή της σε βιώσιμες πρακτικές στον Τουρισμό”.

Και καταλήγει ο κ. Δεριζιώτης: “Όταν κάποιοι προσφέρουν τώρα στην αγορά, μπουκάλια από ανακυκλωμένο πλαστικό, που η KSD έχει στο portfolio της 10 και πλέον χρόνια, εμείς την ίδια στιγμή δίνουμε στον ελληνικό Τουρισμό και τον Έλληνα ξενοδόχο, την μοναδική δυνατότητα να αναδείξει την Αειφορία και τον Σεβασμό στον Πλανήτη, ως κυρίαρχο στοιχείο του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, με το μοναδικό DPlanet. Γιατί η ελληνική φιλοξενία, έχει στον πυρήνα της, την βιωσιμότητα”.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο