Τα νέα των μελών μας

KSD Business Solutions: Evian, Collistar και Jurlique στο portfolio ξενοδοχειακών προϊόντων της KSD | Προστίθενται σε Ferragamo και Allegrini

 

undefined

 

Τρεις σημαντικές “αφίξεις” στο ήδη μεγάλο portfolio ξενοδοχειακών προϊόντων της KSD – ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ανακοίνωσε η εταιρία στο πλαίσιο  της συνεχούς  προσπάθειας να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας που καλύπτουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Η KSD δίνοντας την ευκαιρία στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις να παρέχουν στους επισκέπτες υπηρεσίες και προϊόντα υψηλού επιπέδου και προδιαγραφών, προχώρησε στην αποκλειστική συνεργασία με τρία κορυφαία brands, που «πρωταγωνιστούν» στην παγκόσμια αγορά: 

Η ιταλική COLLISTAR, η αυστραλιανή JURLIQUE και το γαλλικό brand Evian προστέθηκαν στο χαρτοφυλάκιο της KSD, διευρύνοντας τις προϊοντικές  προτάσεις στον χώρο των παροχών προς τους απαιτητικούς φιλοξενούμενους των ξενοδοχείων και όχι μόνο. 

Με τις προσθήκες αυτές η KSD επεκτείνει περαιτέρω το portfolio της στα είδη amenities ξενοδοχείων, έχοντας με απόσταση από τον δεύτερο, την μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων και σε όλα τα επίπεδα της αγοράς. 

Collistar

Ο φημισμένος οίκος Collistar, ιδρύθηκε στο Μιλάνο το 1983 και είναι διάσημος παγκοσμίως για τα πρωτοποριακά, πολυτελή, υψηλής ποιότητας αλλά ταυτόχρονα προσιτά καλλυντικά προϊόντα, τα οποία συνδυάζουν το πάθος των Ιταλών για την ομορφιά με μια επιστημονική προσέγγιση και τη χρήση της πιο σύγχρονης τεχνολογίας στην κοσμετολογία. 

Αποτελεί ένα brand με δυναμική παρουσία στην παγκόσμια αγορά των αντιηλιακών προϊόντων, με παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες, από την Ευρώπη έως την Άπω Ανατολή. Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται στην Ιταλία, ενώ στην καρδιά της διεθνούς επιτυχίας του οίκου Collistar βρίσκεται ο πελάτης.

Δίνοντας προτεραιότητα σε πελατοκεντρικές έρευνες, ώστε να αναζητήσει αλλά και να εξασφαλίσει την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη, ο οίκος Collistar δημιουργεί επαναστατικά προϊόντα έχοντας ως βάση αυτό που αγαπούν και περιμένουν οι πελάτες: να δουν το αποτέλεσμα!

Με μια πλήρη σειρά προϊόντων για τον ήλιο, σειρές sun care face & body, after sun, sun hair care & self tan, καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του σύγχρονου, απαιτητικού ταξιδιώτη. 

 undefined

Jurlique

Ο παγκοσμίως διάσημος οίκος Jurlique, ιδρύθηκε το 1985 και είναι διάσημος για την καθαρότητα και την υψηλή αποτελεσματικότητα των φυσικών και αγνών προϊόντων ομορφιάς που προσφέρει, τα οποία έρχονται σε αρμονία με την οικολογική συνείδηση και τις ανησυχίες σύγχρονου επισκέπτη. Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται στην Αυστραλία, όπου ο οίκος διατηρεί ιδιόκτητη, πιστοποιημένη, βιοδυναμική και οργανική φάρμα όπου καλλιεργούνται με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ως προς την καθαρότητα και υψηλή δραστικότητα, τα βότανα και τα φυτά που χρησιμοποιούνται σε όλες τις συνθέσεις Jurlique. 

Τα προϊόντα φέρουν την απαράμιλλη σφραγίδα του οίκου: καθαρότητα, αποτελεσματικότητα, premium, πολυτελείς αλλά και βιώσιμες συνθέσεις και συσκευασίες και υψηλή αισθητική & οσφρητική εμπειρία.

Η πολυτελής συλλογή των προϊόντων ξενοδοχειακής περιποίησης, ικανοποιεί τις ανάγκες των πιο απαιτητικών ταξιδιωτών, κάθε φορά που ταξιδεύουν, με μια πλήρη γκάμα προϊόντων καλλωπισμού. Οι αποκλειστικές συνθέσεις και τα φυσικά, μοναδικά στον κόσμο συστατικά, εγγυώνται προϊόντα υψηλής ποιότητας αλλά και αποτελεσματικότητας για την απόλυτη ομορφιά και ευεξία.

Η KSD, προσφέρει στην ελληνική ξενοδοχειακή αγορά, ειδικά για τα spa, ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων προσώπου και σώματος, καθώς και τα μοναδικά στον κόσμο Jurlique Face Mists, portfolio που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του σύγχρονου, απαιτητικού ταξιδιώτη, ο οποίος αναζητά κι επιδιώκει κατά τη διάρκεια της διαμονής του σε μία ξενοδοχειακή μονάδα, στιγμές χαλάρωσης κι ευεξίας.

Οι σειρές πλαισιώνονται από εξαιρετικά συμπληρωματικά προϊόντα hotel & spa, όπως προϊόντα μπάνιου (shower gel, body lotion), κρέμα χεριών, face mist, βάλσαμο χειλιών, που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες για πολυτελή, απαράμιλλη φροντίδα των επισκεπτών τόσο στο δωμάτιο όσο και στο Spa.

undefined

Evian

Το Evian® Natural Mineral Water χρονολογείται από τη γέννηση των Άλπεων, πριν από περισσότερα από 30.000 χρόνια. Κάθε σταγόνα νερού evian® ξεκινά ως χιόνι ή βροχή στην κορυφή των Βόρειων Άλπεων πριν κάνει ένα ταξίδι 15 ετών μέσα από έναν τεράστιο ορυκτό υδροφορέα και τελικά αναδύεται την άνοιξη στο Évian-les-Bains της Γαλλίας. Αυτό το εξαιρετικό ταξίδι δίνει στο νερό evian τη μοναδική σύνθεση των ορυκτών και το ουδέτερο pH που το διακρίνει από άλλα μεταλλικά νερά. Κάθε μέρα, στο νερό evian® γίνεται δειγματοληψία για να εξασφαλιστεί η φυσική του καθαρότητα και η τέλεια ισορροπία ορυκτών. Το Evian® Natural Mineral Water Facial Spray είναι τόσο καθαρό που είναι το μόνο σπρέι μεταλλικού νερού που συνοδεύεται από ένα συνοδευτικό εμφιαλωμένο νερό για πόσιμο.

Το Evian® Facial Spray περιέχει καθαρό, φυσικό νερό evian®. Σε αντίθεση με άλλα σπρέι, το evian® Facial Spray παρέχει μια εξαιρετικά λεπτή ομίχλη μικρο-σταγονιδίων που επιτρέπει στα ανώτερα στρώματα του δέρματος να απορροφούν τη μοναδική περιεκτικότητα σε ανόργανα άλατα που υπάρχει μόνο στο νερό evian®. Αυτή η διαδικασία επιτρέπει στο δέρμα να βιώσει μια απαράμιλλη ώθηση της φυσικής ενυδάτωσης. Το Pure evian® Facial Spray δεν ερεθίζει το δέρμα και είναι ασφαλές για όλους τους τύπους δέρματος. Η σειρά διατίθεται σε 50ml, 150ml, 300ml.

Επιπλέον, η KSD παρέχει τη δυνατότητα εξειδικευμένων gift box για τους πελάτες, με συνδυασμό προϊόντων της επιλογής του ξενοδοχείου.

undefined

 

Hotel Amenities – Ferragamo

Υπενθυμίζεται ότι η KSD στο πλαίσιο των πολυσχιδών δραστηριοτήτων της εκπροσωπεί, αποκλειστικά για την Ελλάδα, από το 2012, το ιταλικό εργοστάσιο ALLEGRINI, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων amenities, σε μεγάλη ποικιλία, καλύπτοντας πλήρως κάθε ανάγκη.

Τα ιταλικά προϊόντα Allegrini παρασκευάζονται και συσκευάζονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Μιλάνο, και φέρουν όλα τα πιστοποιητικά της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Επίσης, όλα τα προϊόντα είναι go green, paraben free, mineral oil free, καθώς και πλήρως εναρμονισμένα με τον νέο Κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 1223/2009 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τα καλλυντικά προϊόντα

Επιπλέον, είναι πιστοποιημένα από μεγάλους ελεγκτικούς ιταλικούς οίκους, δεδομένου ότι από 11.07.2013 (Κανονισμός Ε.Ε. 1223/2009), απαγορεύεται η κυκλοφορία προϊόντων που είτε δεν είναι πιστοποιημένα, είτε πολύ περισσότερο περιέχουν τέτοια συστατικά, όπως συμβαίνει με τα περισσότερα κινεζικής προέλευσης, αλλά και αρκετά ελληνικά.

Πρόκειται για προϊόντα πιστοποιημένα κατά ISO 9001:2008, Eco Label, Bio Eco, ICEA και δερματολογικά ελεγμένα, σύμφωνα με όλους τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Επιπλέον, με μια συμφωνία «σταθμό», η KSD έφερε στην Ελλάδα από τον Απρίλιο του 2019, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος, τα κορυφαία προϊόντα προσωπικής περιποίησης για ξενοδοχεία (hotel amenities), του κορυφαίου, παγκοσμίως, ιταλικού οίκου, Salvatore Ferragamo.

Ο Salvatore Ferragamo, ένας παγκόσμιος πολυτελής οίκος μόδας ιδρύθηκε το 1927 και είναι διάσημος για τον διαχρονικό χαρακτήρα των μοναδικών αριστουργημάτων του. Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται στην Ιταλία και φέρουν την σφραγίδα του οίκου: δημιουργικότητα, ακρίβεια, ποιότητα και ιταλικό στυλ.

 

undefined

 

Τη μεγάλη γκάμα των ειδών amenities, συμπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο η made in Greece σειρά HONEY, που παράγεται εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα, με τις καλύτερες ελληνικές πρώτες ύλες και αγνά, φυσικά συστατικά της ελληνικής γης.

Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία ειδών και να επικοινωνήσετε μαζί μας για μια ολοκληρωμένη παρουσίαση των προϊόντων μας, είτε στον χώρο σας, είτε στο σύγχρονο showroom της KSD.

Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα εκτύπωσης του λογοτύπου σας ή ακόμα και της δημιουργίας του δικού σας αρώματος, σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Ανάμεσα στους πελάτες της KSD βρίσκονται πολλά 5άστερα ξενοδοχεία και μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες ανά την Ελλάδα.

Η απόλυτη αφοσίωση της εταιρίας στην ποιότητα, σε συνδυασμό με την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών, τις άμεσες παραδόσεις και την ευέλικτη τιμολογιακή πολιτική, είναι μερικοί από τους λόγους που ένας μεγάλος αριθμός ξενοδοχείων σε όλη την Ελλάδα επιλέγει την KSD ως συνεργάτη.

Η φιλοσοφία της KSD: «Το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, στην καλύτερη δυνατή τιμή!».

Και Safe kit

Ακόμη, η KSD προσφέρει το “Stay Safe Kit”, ένα έξυπνο εργαλείο για τα ξενοδοχεία και τους φιλοξενούμενούς τους, που χρησιμοποίησαν με εξαιρετική επιτυχία τα πιο γνωστά και επώνυμα ελληνικά ξενοδοχεία κατά τη διάρκεια του 2020. 

H ΚSD ανταποκρινόμενη στις νέες συνθήκες στον τομέα της διαμονής που επέφερε η επιδημία του Covid-19, προσφέρει από τους πρώτους μήνες του 2020, το “Stay Safe Kit” και κορυφαίες ξενοδοχειακές αλυσίδες το προμηθεύονται, λόγω της υψηλής ποιότητας, της αξιοπιστίας και της πολύ ανταγωνιστικής τιμής.

Πρόκειται για μια εύχρηστη συσκευασία με κλείσιμο ασφαλείας, που περιλαμβάνει τα απαραίτητα μέσα ατομικής προστασίας τόσο για τις αφίξεις, όσο και για τους εργαζομένους στα ξενοδοχεία. 

Το κιτ περιλαμβάνει:

-1 μάσκα υφασμάτινη, διπλής επίστρωσης, με πιέτες, 100% βαμβακερή και αντιαλλεργική-OEKO –TEX, πλενόμενη

-1 ζευγάρι γάντια latex λευκού χρώματος.

-1 αντισηπτικό 50ml, Allegrini Ιταλίας κατάλληλο για την απολύμανση των χεριών, πιστοποιημένο και δερματολογικά ελεγμένο.

Το “Stay Safe Kit” προσφέρεται και με το λογότυπο του ξενοδοχείου σε αυτοκόλλητο, το οποίο τοποθετείται στο κλείσιμο της συσκευασίας για λόγους ασφαλείας.

Στα υλικά προστασίας από τον Covid-19, η KSD προσφέρει επίσης και μια μεγάλη γκάμα από αντισηπτικά-βιοκτόνα προϊόντα Allegrini Ιταλίας σε συσκευασίες 50ml, 300ml dispenser, 500ml dispenser, 5lt tank, καθώς και ηλεκτρονικούς διανεμητές 800ml και 1000ml,  με φωτοκύτταρο. 

_______________________________________

Η  KSD λειτουργεί από το 1995, με συνεχώς διευρυνόμενο τομέα δραστηριοτήτων. Ανάμεσά τους ο τομέας των εκδόσεων, με την κυκλοφορία του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, του μοναδικού μηνιαίου περιοδικού στην Ελλάδα και των ετήσιων, ξενόγλωσσων εκδόσεών του (MONEY & tourism, GELD & Tourismus, όπως και τη ρωσική έκδοση του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ).

Επίσης, από την KSD κυκλοφορεί το EXPERIENCE GREECE, στις χώρες του Αραβικού Κόλπου, με την «υπογραφή» του HARPER’S  BAZZAR, του Νο1 περιοδικού σε πωλήσεις στον χώρο της μόδας, καθώς και μία σειρά από εταιρικά έντυπα (ASTIR MAGAZINE, HERTZ OPEN ROAD, PARADISE, του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Porto Carras, DESTINATION του ομίλου Μήτση, κ.λπ.).

Παράλληλα, η εταιρία δραστηριοποιείται δυναμικά στη δημιουργία, παραγωγή και εκτύπωση εταιρικών εντύπων, διαθέτοντας ένα ευρύ πορτφόλιο έργων και πελάτες της τις μεγαλύτερες εταιρίες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, ανάμεσά τους και οι κορυφαίες ξενοδοχειακές μονάδες στη χώρα.

Υπό την «ομπρέλα» της KSD βρίσκεται, επίσης, ο μεγαλύτερος ενημερωτικός ιστότοπος για τον ελληνικό Τουρισμό, money-tourism.gr, ο οποίος είναι διαθέσιμος στην ελληνική, αγγλική, γερμανική και ρωσική γλώσσα.

Στον επιχειρηματικό ιστό της εταιρίας, ιδιαίτερη σημασία έχει ο τομέας των hotel amenities, όπου η KSD, εκπροσωπώντας αποκλειστικά για την Ελλάδα το ιταλικό εργοστάσιο ALLEGRINI, προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων προσωπικής περιποίησης (hotel amenities), την οποία εμπλουτίζουν και σειρές ελληνικής παραγωγής. Τα προϊόντα αυτά συνδυάζονται από ποικιλία ειδών πρώτης ανάγκης για τον επισκέπτη – φιλοξενούμενο ενός καταλύματος, όπως παντόφλες, μπλοκ σημειώσεων, στυλό, κ.ά..

Ακόμη, αξιόλογη παρουσία έχει η KSD στη διαχείριση και ανάπτυξη social media, καθώς και στο αντικείμενο των δημοσίων σχέσεων.

 

Για περαιτέρω πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της KSD

www.ksd.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο