Τα νέα των μελών μας

KSD: Αφιέρωμα στα Δωδεκάνησα στο ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

undefined

 

Με πλούσια ύλη, ρεπορτάζ, ειδήσεις και ειδικό αφιέρωμα στην τουριστική / ξενοδοχειακή αγορά των Δωδεκανήσων, κυκλοφόρησε το διπλό τεύχος Ιουλίου-Αυγούστου του περιοδικού ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ. 

Συνεπές στο «ραντεβού» του με το αναγνωστικό του κοινό, το περιοδικό παρέχει έγκυρη ενημέρωση σε θέματα που απασχολούν την ξενοδοχειακή και ευρύτερα την τουριστική «οικογένεια». 

Βασικό θέμα του τεύχους αποτελεί το αφιέρωμα στον τουρισμό της Δωδεκανήσου, στο οποίο ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργος Χατζημάρκος, μιλάει για τη συνεισφορά του Τουρισμού στις προσπάθειες «ανάτασης» της ελληνικής οικονομίας και την επίδραση της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο συνολικό, ελληνικό, τουριστικό προϊόν. Κάτι που επιβεβαιώνει η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κα. Μαριέτα Παπαβασιλείου, τονίζοντας πως το Νότιο Αιγαίου αναδεικνύεται, για μία ακόμη φορά, σε «πρωταθλητή» για τον ελληνικό Τουρισμό. 

undefined

Στο αφιέρωμα, οι πλέον «επώνυμοι» ξενοδόχοι, ανάμεσά τους ο Γιάννης Χατζηλαζάρου, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Η Ηotels στη Ρόδο, ο Κωνσταντίνος Κυπριώτης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομώνυμου ξενοδοχειακού ομίλου στην Κω, ο Στάθης Κρεσταινίτης, διευθύνων σύμβουλος των ξενοδοχείων KrestenPalace και KrestenRoyal & Spaστη Ρόδο, και πολλοί ακόμη, όπως και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων, καταθέτουν τις εκτιμήσεις τους για την εξέλιξη του τουρισμού τη φετινή τουριστική σεζόν στο Νότιο Αιγαίο. 

Ακόμη, στο νέο τεύχος του περιοδικού παρουσιάζονται ενδιαφέροντα στοιχεία και μελέτες εξειδικευμένων εταιριών, όπως τα στοιχεία της GBR Consulting, σύμφωνα με τα οποία η Αθήνα παρουσιάζει τη μεγαλύτερη αύξηση (21,8%) ανάμεσα στους ταξιδιώτες από το εξωτερικό, που επισκέπτονται τη χώρα μας, αλλά και τα πιο πρόσφατα δεδομένα του Σ.Ε.Τ.Ε. για τις διεθνείς, τουριστικές αφίξεις στη χώρα μας. 

Στη δημοσιογραφική ύλη του περιοδικού τη δική τους, ξεχωριστή θέση διεκδικούν διάφορα νέο επιχειρηματικά projectς, ανάμεσά τους το νέο δημιούργημα του ομίλου Καράτζη, το εξάστερο Nana Princess Suites Villas & Spa, στη Χερσόνησο του Ηρακλείου Κρήτης. 

Η έμπειρη συντακτική ομάδα του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ σας εύχεται Καλή ανάγνωση!                                                         

undefined

                                undefined                                

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο