Τα νέα των μελών μας

KSD: 35η απονομή Δημοσιογραφικών Βραβείων Μπότση

undefined

 

Η 35η απονομή των δημοσιογραφικών βραβείων του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας «Αθανασίου Βασ. Μπότση» πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019, υπό την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, εκπροσώπων  της πολιτικής, θρησκευτικής και στρατιωτικής ηγεσίας  στην κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου Σαρόγλου της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ).

Στον χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Ιδρύματος Μπότση, κ. Πάνος Καραγιάννης, ανέφερε ότι η παρουσία του αξιότιμου Προέδρου της Δημοκρατίας εκλαμβάνεται ως μήνυμα προς την κοινωνία για τον θεσμικό ρόλο της ελευθεροτυπίας και τόνισε ότι το Ίδρυμα βραβεύει κάθε χρόνο τους δημοσιογράφους, τα έντυπα και τα μέσα ενημέρωσης που σέβονται πάνω από όλα το δικαίωμα των πολιτών για ενημέρωση.

undefined

Μεταξύ άλλων, περιλαμβανόταν και το ειδικό βραβείο «Βλάσσης Σωκρατίδης», που θεσμοθετήθηκε το 2013 στη μνήμη του αειμνήστου πρώην Προέδρου της ΕΔΙΠΤ Βλάσση Σωκρατίδη.

Το βραβείο αυτό απονεμήθηκε από τον Πρόεδρο της ΕΔΙΠΤ κ. Μιχάλη Σαββάκη στο Μέλος της Ένωσης κ. Κωνσταντίνο Δεριζιώτη, εκδότη του μηνιαίου περιοδικού «ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ», για την πολύχρονη δημοσιογραφική – εκδοτική  του  διαδρομή, την πλουραλιστική αρθρογραφία του ως και την μεγάλη κοινωνική και πολιτιστική του δραστηριότητα.

undefined

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο