Τα νέα των μελών μας

KSD: 15 Χρόνια «MONEY & tourism» στην WTM

undefined

 

Κυκλοφόρησε για 15η συνεχή χρονιά η αγγλική έκδοση του περιοδικού ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, «MONEY & tourism», η οποία έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση, όπως κάθε χρόνο, στη διεθνή έκθεση Τουρισμού του Λονδίνου, World Travel Market. 

Η έκδοση φιλοξενεί μηνύματα και χαιρετισμούς της υπουργού Τουρισμού, κας Έλενας Κουντουρά, του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, κ. Γεώργιου Χατζημάρκου, του προέδρου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κ. Αλέξανδρου Βασιλικού, του προέδρου του ΣΕΤΕ, κ. Γιάννη Ρέτσου, του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, κ. Γρηγόρη Τάσιου και του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, κ. Αντώνη Καμπουράκη. 

undefined

Σε ειδικό τμήμα της προβάλλονται επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο ευρύ φάσμα του Τουρισμού και στη συνέχεια, με γεωγραφική σειρά, ακολουθούν πλούσια ταξιδιωτικά ρεπορτάζ, για κάθε γεωγραφική περιφέρεια, με τα ξενοδοχεία να έχουν την «τιμητική» τους. 

undefined

Η σύγχρονη, ελκυστική σχεδίαση, το ειδικό πολυτελές χαρτί και το πλούσιο και προσεκτικά επιλεγμένο, φωτογραφικό υλικό, συνθέτουν την ποιοτική εικόνα της έκδοσης. Της μία και μοναδικής, που «ταξιδεύει» κάθε χρόνο, εδώ και 15 χρόνια, στο Λονδίνο και στη World Travel Market, προβάλλοντας τις μεγαλύτερες και πιο πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες, τις πιο «επώνυμες» τουριστικές επιχειρήσεις και, κυρίως, τις ομορφιές της χώρας μας στην αγγλική αγορά, μία από τις μεγαλύτερες αγορές-πηγές τουρισμού για την Ελλάδα. 

undefined

Η έκδοση κυκλοφορεί με την «υπογραφή» της KSD και μετά τη World Travel Market θα «ταξιδέψει» στην εξειδικευμένη στον συνεδριακό τουρισμό έκθεση Confex. 

Στη χώρα μας παρουσιάστηκε, ήδη, στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Θεσσαλονίκης, Philoxenia, ενώ στη συνέχεια θα δώσει το παρόν στις μεγαλύτερες κλαδικές εκθέσεις, όπως στην xenia, στη HORECA και άλλες.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο