Τα νέα των μελών μας

KRAFT Paints: Το πολυτελές resort της Αττικής DOLCE ATHENS ATTICA RIVIERA σε συνεργασία με την KRAFT Paints

 

undefined

 

Η KRAFT Paints, εστιάζοντας σε μια νέα διαδρομή εγκαθίδρυσης δυνατών σχέσεων με τον κατασκευαστικό κλάδο, υπογράφει με τα υλικά της την πλήρη ανακαίνιση του ξενοδοχείου DOLCE ATHENS ATTICA RIVIERA, στην περιοχή της Βραυρώνας Αττικής. Το πολυτελές resort της Αττικής, αναβαθμίστηκε και ανανεώθηκε με στόχο να αποτελέσει πόλο έλξης του εσωτερικού και διεθνούς τουρισμού, μπροστά στην άνοδο που αναμένεται το 2021.

Οι συνολικές εργασίες ανακαίνισης διήρκεσαν περισσότερους από 12 μήνες και πραγματοποιήθηκαν σε δύο φάσεις. Αρχικά εφαρμόστηκαν συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης, τόσο στο κεντρικό κτίριο, όσο και στα bungalows, καλύπτοντας επιφάνειες 15.000 m2. Για το συγκεκριμένο έργο χρησιμοποιήθηκε το σύστημα CLIMA TOTAL της BIOCLIMA, πιστοποιημένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης με μεγάλη ποικιλία αντοχών σε συμπίεση, που συνδυάζει απλότητα, τεχνική και αισθητική. Πλαισιώθηκε από τον τελικό οργανικό σοβά ACRYLIC PLASTER.

undefinedundefined

Παράλληλα, έγινε πλήρης επαναβαφή των κτιριακών εγκαταστάσεων του DOLCE ATHENS ATTICA RIVIERA σε επιφάνειες περίπου 25.000 m2, όπως και οι απαραίτητες επισκευές, όλα με χρήση των εξειδικευμένων χρωμάτων και υλικών της KRAFT Paints.

Ενδεικτικά, για τις εργασίες ανακαίνισης χρησιμοποιήθηκαν τα παρακάτω προϊόντα KRAFT Paints:

  • Παρετίνες POWDERFINE
  • Πλαστικά χρώματα MASTER ECO
  • Βερνίκια ξύλου πολυουρεθάνης WOODSHIELD
  • Ντουκοχρώματα HARD DUKO

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στην πολυετή συνεργασία της KRAFT Paints με τον Όμιλο ξενοδοχείων WYNDHAM- SEASIDE-ZEUS.

Για περισσότερες πληροφορίες www.kraftpaints.gr | 2105519500

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο