Τα νέα των μελών μας

KRAFT Paints: Master Easy Clean, ένα περιβαλλοντικά υπεύθυνο προϊόν με κορυφαίες πιστοποιήσεις

undefined

 

Η KRAFT Paints, δεσμεύεται στη μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος μέσω διαρκών επενδύσεων στην καινοτομία, στην έρευνα, στην ανάπτυξη νέων προϊόντων, στον τεχνολογικό εξοπλισμό και μέσω της διεξαγωγής του συνόλου των δραστηριοτήτων της με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον.

Η οικογένεια χρωμάτων εσωτερικής τοιχοποιίας Master της KRAFT Paints είναι πιστοποιημένη από τη Eurofins, ανταποκρινόμενη στη βαθμολόγηση που απαιτείται από το σύστημα πιστοποίησης Leed σε αυτή την κατηγορία προϊόντων. Η πιστοποίηση Eurofins επικυρώνει ότι τα προϊόντα πληρούν τις απαιτήσεις χαμηλών εκπομπών VOC και αποδεικνύει τη δέσμευση της εταιρείας στην ποιότητα και τη συμβολή της σε ένα υγιές εσωτερικό περιβάλλον.

Το Master Easy Clean, είναι το κορυφαίο χρώμα της οικογένειας Master σε πιστοποιήσεις. Συγκεκριμένα, έχει κατακτήσει τις πιστοποιήσεις Indoor Air Comfort® GOLD του Οργανισμού Eurofins ως Best-In-Class προϊόν, με εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές πτητικών οργανικών ενώσεων. Ακόμη, αποτελεί το πρώτο χρώμα στην Ελλάδα με πιστοποιήσεις V-Label και Redcert2.

undefined

Με την πιστοποίηση V-Label (Vegan) αποδεικνύεται πως δεν περιέχει συστατικά και βοηθητικές ύλες ζωικής προέλευσης. Το Master Easy Clean έχει κατακτήσει και την πιστοποίηση Redcert2 καθώς μέσω του Biomass Balance Approach, μειώνει τις εκπομπές CO2 κατά 235kg ανά τόνο παραγόμενου προϊόντος και αντικαθιστά έως και 68% ορυκτές πρώτες ύλες που απαιτούνται στην αλυσίδα παραγωγής του από ανανεώσιμη βιομάζα. Ακόμη, έχει κερδίσει την πιστοποίηση TŪV Packaging, καθώς η νέα πλαστική του συσκευασία αποτελείται από 46% ανακυκλωμένο πλαστικό και ακολουθεί τις απαιτήσεις της εποχής για οικολογική συνείδηση.

Η KRAFT Paints δημιουργεί προϊόντα που προσφέρουν προστιθέμενη αξία και σέβονται τη γη και το περιβάλλον. Ικανοποιεί και εκπληρώνει τις ανάγκες των καταναλωτών, οι οποίοι αναζητούν όλο και περισσότερο προϊόντα που επιβαρύνουν ελάχιστα το περιβάλλον και είναι φιλικά προς τον άνθρωπο και τα ζώα. Η σειρά Master αποτελείται από πρωτοπόρα προϊόντα, που συνεισφέρουν στην εσωτερική υγιεινή ατμόσφαιρα και διαρκώς ανανεώνονται.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο