Τα νέα των μελών μας

KRAFT Paints: Και η KRAFT Paints, ως μέλος του ομίλου ΝΤΡΟΥΚΦΑΡΜΠΕΝ ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕ, επίσημο μέλος του Diversity Charter Greece

 

undefined

 

Ο Όμιλος ΝΤΡΟΥΚΦΑΡΜΠΕΝ ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕ, με διαρκή προσήλωση και αμετάβλητο ενδιαφέρον προς τις πολιτικές διαφορετικότητας και συμπερίληψης, υπέγραψε τη Χάρτα Διαφορετικότητας και έγινε πλέον επίσημο μέλος του Diversity Charter Greece.

Μέσα από αυτή την ενέργεια, ο Όμιλος αλλά και η KRAFT Paints ενισχύουν τον στόχο τους, να διατηρήσουν ένα συμπεριληπτικό και ανοιχτό περιβάλλον και να διαθέτουν στους εργαζομένους τους ίσες ευκαιρίες και πρόσβαση στα ίδια εργαλεία ανάπτυξης, καταργώντας τα στερεότυπα και τις διακρίσεις στον χώρο εργασίας.

undefined

Με την υπογραφή της Χάρτας Διαφορετικότητας, ο Όμιλος ΝΤΡΟΥΚΦΑΡΜΠΕΝ ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕ συνεχίζει τη δέσμευσή του ως προς τη δημιουργία ενός ποικιλόμορφου εργασιακού περιβάλλοντος, προάγοντας και ενισχύοντας τα ξεχωριστά γνωρίσματα κάθε ατόμου. Παράλληλα παρέχει πληροφόρηση και εκπαίδευση στους εργαζομένους σε θέματα διαχείρισης της διαφορετικότητας και της ένταξης και καταπολεμά τις διακρίσεις, εμπλέκοντας τους εργαζομένους στην εφαρμογή των παραπάνω.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο