Τα νέα των μελών μας

KRAFT Paints: Η KRAFT Paints συνέβαλε στην αναβάθμιση των εξωτερικών τοίχων του ξενοδοχείου Ammon Zeus

 

undefined

 

Tα καινοτόμα προϊόντα Waterproof Plaster από τη σειρά Bioclima και Waterproof από τη σειρά 4 Seasons της KRAFT Paints, επιλέχθηκαν από το ξενοδοχείο Ammon Zeus για την ανανέωση, αναβάθμιση και προστασία των εξωτερικών τοίχων του.

Το ξενοδοχείο πέντε αστέρων Ammon Zeus, ανακαινίσθηκε πλήρως και είναι κτισμένο στην καρδιά της κοσμοπολίτικης Καλλιθέας της Χαλκιδικής. Είναι ένα υπερσύγχρονο, πολυτελές, παραθαλάσσιο θέρετρο, το οποίο αποτελεί ένα από τα ιστορικότερα ξενοδοχεία της Χαλκιδικής και σημείο αναφοράς για την ευρύτερη περιοχή της Καλλιθέας.

Δεδομένης της τοποθεσίας του ξενοδοχείου, το οποίο είναι κοντά στη θάλασσα, η προστασία των εξωτερικών τοίχων αποτελούσε πρωταρχική ανάγκη. Έτσι, υπό την επίβλεψη του τεχνικού τμήματος της Βόρειας Ελλάδος της KRAFT Paints, χρησιμοποιήθηκαν τα σιλικονούχα ακρυλικό χρώμα για εξωτερική χρήση 4 Seasons και το σιλοξανικό επίχρισµα Waterproof Plaster για την προστασία του συστήµατος Clima Total.

Κατά την τοποθέτηση των προϊόντων οι τεχνικοί έπαιξαν με τις υφές, βάφοντας τους τοίχους με χρώματα της σειράς 4 Seasons και εφαρμόζοντας το Waterproof Plaster στην ίδια απόχρωση δίνοντας διαφορετική αίσθηση και υφή σε κάθε τοίχο.

undefined

Η συγκεκριμένη επιλογή όμως δεν έγινε τυχαία. Το επίχρισμα, δεν χρησιμοποιείται μόνο για διακοσμητικούς λόγους, αλλά και για προστασία των τοίχων εξωτερικά από τις καιρικές συνθήκες, ενώ εσωτερικά συντελεί στη δημιουργία ενός ευχάριστου και υγιεινού μικροκλίματος. Με τη χρήση του επιχρίσματος συνδέονται καλύτερα τα δομικά υλικά μεταξύ τους, αλλά και με τον σκελετό, με αποτέλεσμα η κατασκευή να είναι πιο συμπαγής και ανθεκτική.

Πιο συγκεκριμένα, το WaterProof Plaster είναι ειδικά σχεδιασμένο για θερμά μεσογειακά κλίματα, ώστε να αντέχει στις υψηλές θερινές αλλά και χειμερινές θερμοκρασίες. Εξαιτίας της τεχνολογίας συνδετικών υλικών υψηλής ελαστικότητας και υδατοαπωθητικότητας που διαθέτει, προσφέρει ένα αδιάβροχο, μη ρηγματούμενο φιλμ προστασίας δομικών επιφανειών. Παράλληλα, διατηρεί αναλλοίωτες τις αποχρώσεις του ακόμη και σε παραθαλάσσιες περιοχές με υψηλή ηλιοφάνεια.

Το WaterProof της σειράς 4 Seasons, λόγω της υψηλής υδατοαπωθητικότητας, εμποδίζει τη διείσδυση της εξωτερικής υγρασίας και του νερού της βροχής μέσα στον τοίχο, προσφέροντας μακροχρόνια προστασία της επιφάνειας. Ταυτόχρονα, επιτρέπει στην υγρασία που είναι εγκλωβισμένη στο εσωτερικό της επιφάνειας του τοίχου να διαφύγει με μεγάλη ευκολία στην ατμόσφαιρα, προστατεύοντας από φουσκώματα, ξεφλουδίσματα, μούχλα και άλγη.

Η συνολική διαδικασία ανακαίνισης των εξωτερικών τοίχων του Ammon Zeus με την υπογραφή της KRAFT Paints, είχε ως αποτέλεσμα τόσο την αισθητική αναβάθμιση του ξενοδοχείου, αλλά και την προστασία του από τις κλιματολογικές συνθήκες της περιοχής, δημιουργώντας μια ασπίδα προστασίας στο κτήριο.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο