Τα νέα των μελών μας

KRAFT Paints: Η KRAFT Paints συνέβαλε στην ανακαίνιση του Eretria Hotel & Spa Resort

 

 undefined

  

Η KRAFT Paints συνέβαλε στην ανακαίνιση του πολυτελούς ξενοδοχείου Eretria Hotel & Spa Resort του ομίλου Zeus International, καθώς επιλέχθηκαν πολλά από τα καινοτόμα προϊόντα της εταιρείας για την ανανέωση και αναβάθμιση τόσο των εσωτερικών όσο και των εξωτερικών χώρων του ξενοδοχείου.  

Το Eretria Hotel & Spa Resort, είναι ένα πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο που βρίσκεται στην Εύβοια και ξεχωρίζει για τις ιδιαίτερες παροχές που προσφέρει στους επισκέπτες του. Η ανάγκη συντήρησης των τοίχων του ξενοδοχείου δεδομένης της τοποθεσίας του, είναι μεγάλη, καθώς βρίσκεται κοντά στη θάλασσα.  

Για την ανακαίνιση του Eretria Hotel & Spa Resort, χρησιμοποιήθηκε ένα εύρος από το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της KRAFT Paints. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιήθηκε το Master Eco, που είναι ένα οικολογικό πλαστικό χρώμα υψηλής ποιότητας για εσωτερική τοιχοποιία. Επίσης, το 4 Seasons, που είναι 100% ακρυλικό χρώμα για εξωτερική χρήση και παρουσιάζει υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες και την ατμοσφαιρική ρύπανση, προσφέροντας μεγάλη διάρκεια ζωής.

 undefined 

Για την προετοιμασία των τοίχων επιλέχθηκε το Haft, ένα διαφανές ακρυλικό αστάρι υδατικής διασποράς για εσωτερική και εξωτερική χρήση που εφαρμόζεται σε νέες αλλά κατάλληλα προετοιμασμένες επιφάνειες. Ακόμη, το Plaster Primer, ένα ακρυλικό αστάρι αδιαβροχοποίησης και πρόσφυσης που προσφέρει μεγάλη καλυπτικότητα, υψηλή απόδοση και ομοιόμορφο άπλωμα. Ύψιστης σημασίας ήταν και η χρήση του Strong Bond, το οποίο είναι ένα ανόργανο ισχυρό συγκολλητικό και προστατευτικό συστήµατος εξωτερικής θερµοµόνωσης. 

Για τις ξύλινες επιφάνειες του ξενοδοχείου, χρησιμοποιήθηκαν εξειδικευμένα προϊόντα της KRAFT Paints. Πιο συγκεκριμένα, επιλέχθηκε το Velatoura Aqua, ένα ιδανικό οικολογικό υπόστρωμα για την προετοιμασία ξύλινων επιφανειών πριν βαφούν με ριπολίνη. Xρησιμοποιήθηκε, επίσης, το Wood Plus που είναι υψηλής ποιότητας ριπολίνη διαλύτου για ξύλα και μέταλλα. Ακόμη, για την ανανέωση του ξενοδοχείου επιλέχθηκε το προϊόν Velatoura, που είναιένα υπόστρωμα για την προστασία εσωτερικών και εξωτερικών ξύλινων επιφανειών πριν βαφούν με βερνικόχρωμα. Τέλος, χρησιμοποιήθηκε το Wood Aqua, μια εξαιρετικής ποιότητας ακρυλική ριπολίνη πολυουρεθάνης, κατάλληλη για εσωτερικές ξύλινες επιφάνειες. 

Η συνολική διαδικασία ανακαίνισης του Eretria Hotel & Spa Resort του ομίλου Zeus International με την υπογραφή της KRAFT Paints, αποδεικνύει πως η εταιρεία προσφέρει λύσεις για σχεδόν όλες τις επιφάνειες ενός ξενοδοχείου και πως με το χρωμοσύστημά της μπορούν να δημιουργηθούν χρωματικές παλέτες που να ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους, ανεξαρτήτως της επιφάνειας που βάφεται. 

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο