Τα νέα των μελών μας

KRAFT Paints: Η KRAFT Paints παρουσιάζει το χρώμα Asepsis™, το νέο προϊόν του χαρτοφυλακίου της για το 2022

 

undefined

 

Η KRAFT Paints, δημιούργησε το κορυφαίο χρώμα Asepsis™, το οποίο αποτελεί ένα υψηλής αντοχής και απόδοσης χρώμα εσωτερικών χώρων που εξασφαλίζει κορυφαία αντιμικροβιακή και αντιμυκητιακή προστασία στην επιφάνειά του. Το προϊόν Asepsis™, προσφέρεται σε οποιαδήποτε ανοιχτή απόχρωση από τις σειρές Inspired Collection, Reflective Collection και Colors of Greece Collection.

Πιο συγκεκριμένα, τo Asepsis™ περιέχει στη σύνθεσή του την πρωτοποριακή τεχνολογία Silver Ion Technology, με αποτέλεσμα να εξαλείφονται τα μικρόβια και οι μύκητες. Με αυτό τον τρόπο, προσφέρει μεγαλύτερη αντοχή, καθώς και καλύτερη σταθερότητα και αποτελεσματικότητα μεγάλης διάρκειας απέναντι στους μικροοργανισμούς που βλάπτουν την επιφάνειά του.

Το συγκεκριμένο προϊόν αποτελεί ιδανική επιλογή για χώρους που χρήζουν υψηλής προστασίας, όπως είναι τα ξενοδοχεία, τα νοσοκομεία, τα σχολεία, τα εστιατόρια, οι βιομηχανίες τροφίμων και φαρμάκων καθώς και τα μέρη μεγάλου συνωστισμού. Είναι επίσης κατάλληλο για κάθε σπίτι, ειδικά για την κουζίνα, το παιδικό δωμάτιο και τους υπόγειους χώρους με μεγάλη υγρασία. Αυτό αποδεικνύεται καθώς φέρει την πιστοποίηση – αξιολόγηση του διεθνούς φορέα IMSL, σχετικά με την αντοχή του υμένα στην ανάπτυξη μικροβίων όπως μυκήτων και μούχλας.

undefined

Παράλληλα, το Asepsis™ είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στα συχνά πλυσίματα και στα καθαριστικά απολύμανσης, όπως και σε γρατζουνιές, χτυπήματα, λεκέδες και κηλίδες νερού, με αποτέλεσμα οι επιφάνειες να διατηρούν τη φρεσκοβαμμένη όψη τους για πολλά χρόνια. Γι’ αυτό τον λόγο, άλλωστε, είναι αξιολογημένο ως Class 1 κατά EN ISO11998.

Επίσης, αποτελεί μια βιώσιμη επιλογή, καθώς είναι πιστοποιημένο ως Best – In – Class στην κατηγορία του με το Indoor Air Comfort Gold® για τις εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές VOC από τον κορυφαίο οργανισμό EUROFINS και κατατάσσεται στην κατηγορία A+, συνεισφέροντας στην υγιεινή ατμόσφαιρα του χώρου και στην ποιότητα ζωής. Πληροί τις απαιτήσεις παγκόσμιων συστημάτων πιστοποίησης αειφόρων κτιρίων όπως τα LEED, BREEAM και WELL Building. Ακόμη, διατίθεται σε νέα συσκευασία από 46% ανακυκλωμένο πλαστικό και φέρει την πιστοποίηση RED cert².

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν Asepsis™, μπορείτε να πατήσετε εδώ.

undefined

***

Σχετικά με την KRAFT Paints

Η KRAFT Paints είναι μια εταιρεία με δυναμική και μακροχρόνια παρουσία στην παραγωγή και διανομή αρχιτεκτονικών χρωμάτων και βερνικιών, με έμφαση στην καινοτομία. Διαθέτει παραγωγικές εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο Αττικής και στο Βουκουρέστι, ενώ παράλληλα διαθέτει ένα πλήρες δίκτυο διανομής στη Θεσσαλονίκη, τη Σόφια και το Βελιγράδι. Τα εργοστάσιά της έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001 και την περιβαλλοντική διαχείριση ISO 14001. Η KRAFT Paints κατέχει μια μοναδική διάκριση: είναι μέλος του Nova Paint Club, ενός διεθνούς οργανισμού, ο οποίος περιλαμβάνει ορισμένες από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές βιομηχανίες χρώματος παγκοσμίως, και δημιουργήθηκε το 1983 με σκοπό την ανταλλαγή πληροφοριών και τεχνογνωσίας για την καλύτερη αντιμετώπιση του ανταγωνισμού σε παγκόσμιο επίπεδο. Η δραστηριότητά της επικεντρώνεται στην παραγωγή καινοτόμων λύσεων στον κλάδο του χρώματος, οικολογικών προϊόντων, καθώς και προϊόντων και συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας. Η εταιρεία καλύπτει τις ανάγκες τόσο των επαγγελματιών όσο και των καταναλωτών, θέτοντας πάντα ως προτεραιότητα την παραγωγή οικοδομικών χρωμάτων ανώτερης ποιότητας. Η καινοτομία που δίνει Αξία οδηγεί την KRAFT Paints σε ό,τι κάνει· από τον τρόπο προσέγγισης, το χρώμα και τα προϊόντα, αλλά και με συστήματα τα οποία έχουν πιστοποιηθεί, ώστε το προϊοντικό της μείγμα να προσφέρει στους πελάτες εκείνες τις λύσεις που μέσω της καινοτομίας τους την εδραιώνουν ως την εταιρεία της επιλογής τους.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο