Τα νέα των μελών μας

KRAFT Paints: Η KRAFT Paints κατέκτησε δύο βραβεία στα Green Awards για το Master Easy Clean και τα συστήματα BIOCLIMA

 

undefined

 

Η KRAFT Paints, κατέκτησε ένα Gold και ένα Silver βραβείο στα φετινά Green Awards, τα οποία επιβραβεύουν την αριστεία και καινοτομία προϊόντων, υπηρεσιών και διαδικασιών ανάπτυξης που προάγουν την πράσινη οικονομία και τον οικολογικό τρόπο ζωής. 

Συγκεκριμένα, κατέκτησε Gold βραβείο στην κατηγορία “Best Green Indoor Material” για το Master Easy Clean, ένα προϊόν πλήρως φιλικό προς το περιβάλλον, τους ανθρώπους και τα ζώα. Το Master Easy Clean αποτελεί ένα χρώμα εξαιρετικής ποιότητας που συνεισφέρει στην υγιεινή ατμόσφαιρα του χώρου και την ποιότητα ζωής και είναι το κορυφαίο χρώμα της οικογένειας Master σε πιστοποιήσεις. 

undefined

Επιπλέον, έλαβε Silver βραβείο για τα συστήματα BIOCLIMA στην κατηγορία “Best Green Outdoor Material”. Τα αξιόπιστα Πιστοποιημένα Συστήματα Ενεργειακής Αναβάθμισης για τοίχους και ταράτσες BIOCLIMA, προσφέρουν μία συνολική κτηριακή θωράκιση, προστασία έναντι καιρικών συνθηκών και ριζική αισθητική ανακαίνιση, συμβάλλοντας παράλληλα στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος. 

undefined

Η συγκεκριμένη διάκριση της KRAFT Paints, αποδεικνύει έμπρακτα πως η εταιρεία αποτελεί πρότυπο περιβαλλοντικής υπευθυνότητας και πως έχει καταφέρει μέσα από τις βέλτιστες πρακτικές και επενδύσεις στην πράσινη ανάπτυξη και την κυκλική οικονομία, να πετύχει πολλούς από τους βιώσιμους στόχους της, συνεισφέροντας ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.