Τα νέα των μελών μας

KRAFT Paints: Η KRAFT Paints έχει δημιουργήσει το καινοτόμο προϊόν Antigraffiti Shield με σκοπό την προστασία κάθε επιφάνειας

 

undefined

 

Η KRAFT Paints, με όχημα τη διαρκή εύρεση καινοτόμων προϊόντων που να καλύπτουν κάθε ανάγκη, έχει δημιουργήσει το Antigraffiti Shield, ένα υψηλής τεχνολογίας διάφανο βερνίκι μόνιμης προστασίας επιφανειών. 

Το συγκεκριμένο προϊόν, διακρίνεται για την εξαιρετική αντοχή του στις καιρικές συνθήκες, την υδροφοβία του και την υψηλή του διαπνοή. Διαθέτει αντικολλητική semi-mat επιφάνεια, καθώς δεν επιτρέπει να προσφύονται πάνω του διαφημιστικές αφίσες και αυτοκόλλητα και καθαρίζει εύκολα με νερό υπό πίεση ή με υγρό πανί. Συμπληρωματικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προστατευτικό φινίρισμα σε έργα street art, ώστε να διατηρείται η αρχική τους εικόνα ανεπηρέαστη από εξωτερικές παρεμβάσεις. 

undefined

Το Antigraffiti Shield, είναι ένα προϊόν εξαιρετικά ωφέλιμο για το αστικό τοπίο, καθώς μπορεί να προστατεύσει δημόσια έργα που έχουν δημιουργηθεί από καλλιτέχνες σε κτίρια και τοίχους. Άλλωστε, γι’ αυτό τον λόγο η KRAFT Paints στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποίησε τη φετινή χρονιά, δημιούργησε τη δράση «Array of Colors», στην οποία πραγματοποίησε μια σειρά από δημόσιες τοιχογραφίες, που κοσμούν τους Δήμους Λάρισας, Πειραιά, Θεσσαλονίκης και Ηρακλείου, με πρωταγωνιστή το Antigraffiti Shield. Κατά την ολοκλήρωση και των τεσσάρων τοιχογραφιών, το συγκεκριμένο προϊόν εφαρμόστηκε στα έργα ως μια προστατευτική ασπίδα. 

undefined

Επιπλέον, είναι ιδανικό για χρήση και σε ξενοδοχειακές μονάδες, διατηρώντας κάθε επιφάνεια καθαρή με τον πιο γρήγορο, εύκολο και απλό τρόπο, παρά την όποια εξωτερική παρέμβαση και παράγοντα. Η δημιουργία του Antigraffiti Shield με την υπογραφή της KRAFT Paints, αποδεικνύει πως η εταιρεία προσφέρει λύσεις και καινοτόμες ιδέες, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο από ιδιώτες και επαγγελματίες όσο και από τους κρατικούς φορείς για την προστασία δημόσιων έργων.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο